Головна Новини Суспільство події Світ входить до Нового року: які країни вже зустріли 2022-й
commentss НОВИНИ Всі новини

Світ входить до Нового року: які країни вже зустріли 2022-й

Світ уже почав входити в Новий 2022 рік: які країни вже відзначають свято, і хто наступний на черзі

31 грудня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Новий 2022 рік, який проходить під знаком Чорного Водяного Тигра, зустріли кілька країн. Де вже почалися святкові веселощі, і хто наступний на черзі?

Світ входить до Нового року: які країни вже зустріли 2022-й

У яких країнах вже настав 2022-й (фото з відкритих джерел)

Раніше за всіх Новий рік зустріли жителі держави Кірибаті, яка розташована в центральній частині Тихого океану. Святкові келихи тут підняли близько 12.00 за київським часом.

Також одними з перших Новий рік відсвяткували мешканці островів Тонга та Самоа у південно-західній частині Тихого океану. Незабаром до святкування підключався острів Чатем, який належить Новій Зеландії. Його жителі зустрічали 2022-й раніше основних островів держави, оскільки розташовані в іншому часовому поясі. А мешканці самої Нової Зеландії запалили новорічні вогники о 13.00 за київським часом. Тоді ж Новий рік постукав у двері полярників із Південного полюса в Антарктиді.

О 14:00 за київським часом свято зустріли жителі крайньої Східної Росії (Анадир, Камчатка), островів Фіджі та деякі інші тихоокеанські острови, Науру, Тувалу.

О 15:00 за київським часом 2022-й настав на частині Східної Австралії – Сідней, Мельбурн, Канберра та деяких тихоокеанських островах Вануату, Мікронезія, Соломонові острови тощо.

Наступними на черзі будуть мешканці Японії, а також Північної та Південної Кореї. До них Новий рік прийде о 17.00 за київським часом. А за годину до них приєднається Китай, а ще через одну годину — Індонезія.

Далі, о 20:00 (по Києву), до святкування підключаються Бангладеш та Шрі-Ланка, о 20:15 – Непал, а о 20:30 – Індія.

Наступними до Нового року входять Пакистан, Узбекистан, Киргизстан та Туркменістан. Відбувається це о 21:00 за київським часом. Через півгодини після цього свято дістається в Афганістан, а о 22:00 – до Вірменії, Азербайджану та Грузії.

В Україні Новий рік настає за 12 годин після початку святкування в Кірибаті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які подарунки українці хочуть отримати на Новий рік найбільше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини