Головна Новини Суспільство події "Суспільне" відкладає підписання контракту з Аліною Паш, яка перемогла нацвідбір на Євробачення
commentss НОВИНИ Всі новини

"Суспільне" відкладає підписання контракту з Аліною Паш, яка перемогла нацвідбір на Євробачення

Участь Аліни Паш у конкурсі "Євробачення", попри перемогу у нацвідборі - під питанням

14 лютого 2022, 16:06
Поділіться публікацією:

Суспільний мовник опублікував офіційну заяву щодо скандалу з переможницею національного відбору "Євробачення" -  Аліною Паш. Так, після її перемоги з’явилась інформація, що співачка нібито незаконно відвідувала окупований Крим у 2015 році, не маючи на це дозволу української сторони. Тому "Суспільне" звернулось з офіційним запитом до Держприкордонслужби України і допоки не отримає підтвердження або спростування цієї інформації — не підписуватиме контракт з артисткою. Про це повідомили на сайті "Суспільне", передає портал "Коментарі".

"Суспільне" відкладає підписання контракту з Аліною Паш, яка перемогла нацвідбір на Євробачення

Аліна Паш. Фото з відкритих джерел

Виявилось, що раніше "Суспільне" вже зверталось до прикордонників із запитом про те, за яких умов Аліна Паш потрапила у Крим, але посилаючись на конфіденційність цієї інформації, Держприкордонслужба відмовила у даному запиті. Тоді команда співачки надала довідку, яка стала приводом продовження її участі у пісенному конкурсі. Але нині на "Суспільному" засумнівалось у тому, чи документ справжній. 

"У зв’язку з отриманою інформацією від громадян про можливу підробку наданої довідки про перетин державного кордону з Кримом командою Alina Pash, Суспільний мовник звертається до ДПСУ та просить підтвердити або спростувати факт підробки документа державної служби", — йдеться на сайті.

Нагадаємо, два дні тому в Україні відбувся фінал Національного відбору на конкурс "Євробачення".  За підсумками голосування, перемогла Аліна Паш з піснею "Тіні забутих предків", а гурт "Kalush Orchestra" посів друге місце, отримавши на один бал менше. Після оголошення переможця учасники гурту "Kalush" заявили про фальсифікації та про намір оскаржувати результати конкурсу у суді.

Читайте також: На тлі загрози вторгнення РФ: Facebook блокує способи підтримати Україну






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини