Головна Новини Суспільство події Сумісність дітей та батьків за знаками зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Сумісність дітей та батьків за знаками зодіаку

Діти та батьки: астрологи розповіли, хто кому підходить за знаком зодіаку

27 лютого 2024, 09:00
Поділіться публікацією:

Для багатьох батьків стає загадкою, чому їм не вдається порозумітися з їхніми дітлахами. Чому на рівному місці виникають сварки та розбіжності. Причиною може бути вплив знаки Зодіаку. Щоб уникнути грубих помилок у вихованні, краще заздалегідь дізнатися по гороскопу про сумісність батьків та дитини.

Сумісність дітей та батьків за знаками зодіаку

Сумісність знаків Зодіаку. Фото: з відкритих джерел

Як відомо, всі знаки Зодіаку поділені на чотири групи за стихіями: Овни, Леви та Стрільці – вогняні знаки Зодіаку; Діви, Тельці та Козероги – земні знаки Зодіаку; Близнюки, Водолії та Терези – повітряні знаки Зодіаку; Раки, Скорпіони та Риби – водні знаки Зодіаку. По кожній групі – сумісність батьків та дітей.

Якщо батьки належать до групи Вогняних знаків їх відмінні риси характеру – вимогливість, мають лідерські якості, байдужі до малознайомих людей. У тому випадку, якщо у них дитина належить до Водних знаків (Рак, Скорпіон, Риба), вона потребує чуттєвої підтримки та похвали від батьків. Тільки так у нього виявляться індивідуальні якості характеру та талант. Але своєю повільністю та спокоєм він дратує батьків Вогненних знаків.

Зі свого боку, вони починають докладати всіх зусиль для його перевиховання і тим самим ще з дитинства придушують його здібності. Зрозуміло, що починаються конфлікти і як тільки діти закінчують школу, вони прагнуть якнайшвидше покинути батьків і жити самостійним життям. На жаль, такий поворот подій не найкраще відбиває життя дітей, часом незапланованої вагітністю, невдалим заміжжям, пристрастю до шкідливим звичкам. У батьків, народжених під Вогненним знаком Зодіаку найкраще складаються стосунки з дітьми, що належать до стихії Повітря (Терези, Водолії, Близнюки).

Якщо батьки належать до групи Земних знаків (Діви, Тельці, Козерога), їм краще не планувати народження дитини під Вогненним знаком (Леви, Стрільці, Леви), оскільки буде конкретна несумісність. Бажання батьків придушитиме енергію дітей, які зі свого боку почнуть на знак протесту рано зловживати алкоголем чи жити статевим життям. Це той випадок, коли виникає конфліктна ситуація під назвою "батьки та діти". Батьки одержимі метою виховати своїх дітей терплячими, спокійними та акуратними.

І це вийде, якщо їхні діти народжені під Водним або Земним знаком (Тільці, Діви, Козероги, Риби, Скорпіони, Раки).

Якщо батьки належать до групи Повітряних знаків (Водолій, Терези, Близнюки) вони мають педагогічні якості, тому завжди зуміють вислухати і дати пораду дитині. Їхня відмінна здатність – за допомогою розмови завоювати довіру дитини та стати її кращим другом. Діти до таких батьків сильно прив'язуються і складно переживають їхню тривалу відсутність на роботі. Щоб справа не сягала конфлікту, батькам під Повітряним знаком треба правильно спланувати свій режим дня.

Якщо батьки належать до групи Водних знаків (Скорпіони, Риби, Раки), вони здатні зі своїми дітьми завжди порозумітися. Але вони намагаються їхню свободу обмежити. І, якщо їхні діти – Водолії, Терези, Близнюки, які люблять свободу, у сім'ї будуть постійні сварки та конфлікти. У тому випадку, якщо дитина – Риба, Рак, Телець, Діва, Скорпіон, Козеріг, краще виявити ніжність та м'якість. Діти, що належать до Повітряних знаків Зодіаку та Земних, відрізняються спокійним темпераментом і тому в їхньому вихованні неприпустимі надмірна суворість і жорстокість.

Читайте також на порталі "Коментарі" — астрологи назвали знаки зодіаку, які закохуються один раз і на все життя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини