Головна Новини Суспільство події Сухо, але посилиться вітер: прогноз погоди в Україні на 5 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Сухо, але посилиться вітер: прогноз погоди в Україні на 5 травня

Українцям розповіли, на яку погоду очікувати 5 травня і в яких регіонах країни може посилитися вітер

5 травня 2022, 06:25
Поділіться публікацією:

У четвер, 5 травня, на всій території України очікується сонячна та ясна погода, але місцями може бути сильний вітер. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Сухо, але посилиться вітер: прогноз погоди в Україні на 5 травня

Прогноз погоди на 5 травня (фото з відкритих джерел)

Сьогодні дощі відступлять, тож можна відкласти парасольки. Суха та тепла погода радуватиме мешканців західних областей, там стовпчики термометра прогріються до +14…+16 градусів. Така сама ситуація буде і на Сході країни.

Найхолодніше буде у північних регіонах України, там температура повітря прогріється до +13…+15 градусів. Вдень та вночі також очікується суха погода. А ось найтепліше буде на Півдні країни — +17 градусів. І лише у Криму можливі грозові дощі.

У столиці України, 5 травня, стовпчики термометра піднімуться до +13…+15 градусів, опадів не очікується.

Своїм прогнозом на facebook-сторінці також поділилася український синоптик Наталія Діденко. З її слів, завтра дощ може пройти у Карпатах. Температура повітря по Україні буде в діапазоні +12…+16 градусів, але в деяких регіонах можливі сильні пориви вітру, зокрема у Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.

До речі, за прогнозом Діденка, дощі повернуться в Україну 8-9 травня.

Експерти Організацій Об'єднаних Націй вважають, що глобальне потепління можна відстрочити на 20 років. Для цього потрібно 300 мільярдів доларів – вони необхідні для закупівлі та висадки нових дерев.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, за словами вчених, зміни кліматичних умов на планеті загрожує зникненням звичних нам продуктів — від картоплі та бананів до морепродуктів та оливкової олії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини