Головна Новини Суспільство події Стоп фейк: в НАУ спростували наявність кримінальної справи про в.о. ректора Хращевського
commentss НОВИНИ Всі новини

Стоп фейк: в НАУ спростували наявність кримінальної справи про в.о. ректора Хращевського

У НАУ не чули про кримінальному провадженні проти і. о. ректора Національного авіаційного університету Рімвідаса Хращевського

2 листопада 2020, 17:18
Поділіться публікацією:

Про нібито наявність кримінального провадження стосовно Хращевського повідомили відразу декілька ЗМІ з посиланням на слова прес-секретаря НАУ Олену Васківскую. Однак, в університеті повідомили, що станом на 03.11.2020 прес-секретаря з таким ім'ям у них взагалі немає.

Стоп фейк: в НАУ спростували наявність кримінальної справи про в.о. ректора Хращевського

"У нас немає такого прес-секретаря. І ми не знаємо від чийого імені ця людина робить подібні заяви. Вона не є спікером НАУ, і ЗМІ варто було б це перевіряти ", — сказали в адміністрації університету.

У поліції Солом'янського району дійсно завели кримінальне провадження за фактом недавніх подій в НАУ. Але воно нібито стосується виключно спроб колишнього ректора Володимира Ісаєнка заблокувати роботу університету за допомогою 50 озброєних "тітушек".

В.О. ректора НАУ Рімідас Хращевський, в свою чергу, повідомив, що подібні заяви — свідчення маніпуляцій, до яких продовжує вдаватися звільнене керівництво виша.

"Я вже констатував, що НАУ намагаються сьогодні дискредитувати ті, хто ще вчора тут працював. На жаль, але колишнє керівництво не змогло піти так, щоб зберегти своє обличчя і гідність. У кримінальній справі нібито щодо мене: судіть самі — щоб стверджувати подібне, у мене як мінімум має бути напевно підозра на руках, або якесь повідомлення, але немає жодного, ні іншого ", — сказав він.

Хращевський також підтвердив, що прес-секретаря Васьківський в НАУ немає.

Нагадаємо, 27 жовтня головний адмінкорпус Національного авіаційного університету звільнили від озброєних осіб спортивної статури, яких , ніби то, найняв звільнений екс-ректор вузу Володимир Ісаєнко.

Тоді ситуацію врегулювали тільки після втручання правоохоронців, зокрема, поліцейського полку особливого призначення # 1. Тоді, згідно з рішенням кадрової комісії, колишній ректор НАУ Володимир Ісаєнко був звільнений через організації в університеті корупційних схем разом зі своїм помічником.

Нагадаємо, що 15 жовтня відбулося засідання Наглядової ради НАУ, члени якого одностайно підтримали наказ МОН про звільнення Ісаєнко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини