Головна Новини Суспільство події Столицю Португалії закриють на вихідні через спалах коронавірусу: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Столицю Португалії закриють на вихідні через спалах коронавірусу: подробиці

Місцева влада побоюється, що захворіти може багато людей

17 червня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

Столицю країни закривають на карантин через спалах коронавірусу. Відтак, цими вихідними виїзд з передмістя Лісабону та в’їзд до нього буде заборонений. Про це пише Associated Press.

Столицю Португалії закриють на вихідні через спалах коронавірусу: подробиці

Лісабон (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що таке непопулярне рішення прийняла влада, бо в португальській столиці різко збільшилася кількість хворих на коронавірусну інфекцію. З, п’ятниці, 18 червня почнуть діяти обмеження.

"Ми розуміємо, що обмеження непрості, розуміємо, що люди не хочуть таких речей, але ми мусимо захистити іншу частину країни", — повідомила під час брифінгу прессекретар уряду Португалії.

Стало відомо, що заборона не розповсюджується на авіарейси, що прямують з аеропорту Лісабона та робочі поїздки. На в’їздах до міста створюють пункти контролю, де знаходитимуться патрулі, які перевірятимуть туристів.

 Фахівці вже заявили, що спалах коронавірусної інфекції стався у Лісабоні та його регіоні через поширення нового штампу "Дельта".

Стало відомо, що у четвер в столиці Португалії зафіксували 254 випадків коронавірусу, а на решті території країни – тільки 90.

 Місцева влада вже повідомила, що з 1 липня у Лісабоні почнуть відкривати спеціальні центри вакцинації, що працюватимуть цілодобово. Таким чином, у місті хочуть збільшити темпи проведення вакцинації.

 Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв своїх читачів про те, як у Португалії пом'якшили карантин на Різдвяні свята. Зокрема, жителям країни було дозволено збиратися великими групами в одному приміщенні, щоб разом провести свята у колі рідних та близьких.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини