Головна Новини Суспільство події Стерненко висловився про трагедію в Пермському університеті: "Хороший день"
commentss НОВИНИ Всі новини

Стерненко висловився про трагедію в Пермському університеті: "Хороший день"

Своєю заявою активіст здивував навіть однодумців

20 вересня 2021, 17:14 comments2118
Поділіться публікацією:

Український активіст Сергій Стерненко висловився стосовно стрілянини в університеті Пермі, яка сталася у понеділок, 20 вересня, передає УНІАН.

Стерненко висловився про трагедію в Пермському університеті: "Хороший день"

Сергій Стерненко - фото з відкритих джерел

Зазначається, що у своїй публікації в Twitter чоловік висловив радість з приводу трагедії, в результаті якої загинуло як мінімум вісім людей і постраждало кілька десятків. Своєю заявою Стерненко здивував навіть однодумців, які різко відреагували на висловлювання активіста.

"Кожен день, коли росіян стає менше, це хороший день", — написав Стерненко.

Стерненко висловився про трагедію в Пермському університеті: ”Хороший день” - фото 2

У відповідь фоловери активіста висловили своє невдоволення:

"Поважаю дуже Стерненка, але це ту мач. Можна ще зрозуміти щодо військових, коли вони гинуть. Можна ненавидіти все російське, але цей меседж — це постріл собі ж у ногу. Тепер все націоналістичне будуть ще більше будуть ототожнювати з нацизмом/фашизмом. Поясніть, якщо це не так", "Це перебір", "Сподіваюся, це не стосується нападу на дітей у Пермі", — пишуть користувачі у коментарях до посту.

Нагадаємо, що в понеділок, 20 вересня, у Пермському державному університеті в Росії стрілок відкрив вогонь по учнях. Щонайменше загинуло вісім осіб, а понад 20 були госпіталізовані. До навчального закладу були відправлені десятки бригад швидкої допомоги, а самого 18-річного стрільця затримали.

Раніше "Коментарі" писали, що 11 травня в російській Казані в школі № 175 сталася стрілянина. Більшість жертв вбивства — учні. Вбивця — 19-річний Ильназ, який закінчив цю школу чотири роки тому. Видання "Коментарі" розібрало з Олексієм Павловським, експертом з безпеки, ведучим програми "Надзвичайна. LIVE" на KYIV.LIVE, чому подібні трагедії стають можливими і як захистити від них українські школи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини