Головна Новини Суспільство події «Ставленика Єнакіївських» Рустема Абдукадирова суд не визнав директором ринку «Столичний» — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ставленика Єнакіївських» Рустема Абдукадирова суд не визнав директором ринку «Столичний» — ЗМІ

Як повідомляють журналісти, таке рішення прийняв Київський апеляційний суд

7 червня 2021, 18:45
Поділіться публікацією:

Законним директором ринку "Столичний", який знаходиться в Київській області, столичний апеляційний суд визнав Сергія Головню. Таку інформацію повідомляють журналісти "РБК-Україна", заявивши про наявність відповідного судового рішення.

«Ставленика Єнакіївських» Рустема Абдукадирова суд не визнав директором ринку «Столичний» — ЗМІ

Директором "Столичного" визнано Сергія Головню — ЗМІ. Фото із відкритих джерел

У виданні зазначають, що першими про цю подію заявили безпосередньо представники чинної адміністрації "Столичного".

При цьому в позові Рустема Абдукадирова, який бореться за крісло директора скандально відомого ринку, начебто було відмовлено. Як повідомляли журналісти "5 каналу", бізнесмен нібито пов'язаний із так званою "єнакіївською мафією".

Схожу інформацію публікував і "24 канал", відзначаючи, що Рустем Абдукадиров, деякий час позиціонувавши себе як директор "Столичного", міг бути замішаний у фінансуванні бойовиків на Донбасі під час російсько-української війни.

Як стверджує "РБК-Україна", проти Абдукадирова нині заведено кримінальну справу — через нібито доведення ринку "Столичний" до стану фіктивного банкрутства. Законним же представником ринку, за словами журналістів, є вже згаданий Сергій Головня.

Нагадаємо, що ринок Столичний є об’єктом оптової торгівлі, реалізованим у форматі багатофункціонального логістичного комплексу. Загалом професійна комерційна площа підприємства досягає 37 га.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини