Головна Новини Суспільство події Стас Домбровський жорстко пройшовся Костою Калоше (Костянтину Бідовому)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стас Домбровський жорстко пройшовся Костою Калоше (Костянтину Бідовому)

Відеоролик з емоційними коментарями з'явився на Youtube та у Телеграмі

31 жовтня 2022, 14:12
Поділіться публікацією:

Популярний одеський блогер і поет Станіслав Домбровський емоційно висловився про відомого у Києві та області сепаратиста Костянтина Бідового, на прізвисько Костя Калоша. Відеоролик розміщений на Youtube та у Телеграмі. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пишуть "Українські новини".

Стас Домбровський жорстко пройшовся Костою Калоше (Костянтину Бідовому)

Станіслав Домбровський. Фото: з відкритих джерел

"Дивишся, синя борода, мужик потужний. Насмоктала х**в собі додому, х**ву хмару років уже дурню. Начебто при пам'яті чоловік повинен тримати себе в руках. Та не який там…", — прокоментував Домбровський поведінку Калоші.

За словами Домбровського, у певний момент Калоша висунув на його адресу необґрунтовані звинувачення.

"Він у Моні (Михайло Майман, — Ред.) на каналі почав мене обсирати. Відповідно, коли йому пред'явили: ти що, с*ка, погань давай доведи. Вона збилася", – каже Домбровський.

У результаті, як зазначає блогер, Бідовий впав в істерику та відмовився спілкуватися.

"Просто е**на істеричка божевільна. Тупа б**дь. Вийди на зв'язок поясни… Може перебухала. Може його в ж**у в***али, як Моню, і тому він такий злий", — розмірковує про поведінку Калоші Домбровський.

За його словами, у своїх істеричних заявах Калоша також згадав "Адольфіча" (судячи з усього йдеться про письменника Володимира Нестеренка, — Ред.), який відомий своєю співпрацею з КДБ та проросійськими поглядами.

"Все складається в одне. Вилізла Бідова згадала Адольфіну. Адольфін це така КДБшна, сексотна б**дь. Я тепер розумію, хто навчив Моню всім цим вчинкам… Війна почалася. Сепар'є повилазило: Адольфіч, Бідова… Ми ваше гніздо півняче, гарем проросійський ми виявимо. Час. Дякую тобі Бідова, що ти розкрив цей нарив. А тепер чекайте. Усі знатимуть, що ви є", – резюмував Домбровський.

Варто зазначити, Стас Домбровський – не лише відомий блогер та журналіст, він також є популярним діячем у сфері культури, зібрав довкола себе неформальних поетів та музикантів Одеси, яких об'єднав у групу "ККД". Його авторству належить проект "Театр на Молдаванці", де він обіймає посаду керівника.

Калоша відомий своїм кримінальним минулим. ЗМІ стверджують, що Костянтин Бедовий вже багато років займається наркоторгівлею. Як свою штаб-квартиру він довгий час використовував клуб "Заїр" в Ірпені. У своїх відеороликах Костя Калоша неодноразово закликав до повалення влади в Україні , називав українців нацією "зрадників та злодюг", зрадниками та "розумно відсталими ідіотами".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини