Головна Новини Суспільство події Стартувала реєстрація на НМТ 2024: все, що потрібно знати про реєстрацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Стартувала реєстрація на НМТ 2024: все, що потрібно знати про реєстрацію

Основна сесія НМТ цьогоріч триватиме з 14 травня до 25 червня

14 березня 2024, 12:30
Поділіться публікацією:

У цьому році тисячі випускників шкіл в Україні та за її межами готуються до одного з найважливіших етапів у своєму навчальному житті – Національного мультипредметного тестування (НМТ), яке стане ключем до вищої освіти. Сьогодні офіційно стартувала реєстрація на НМТ-2024.

Стартувала реєстрація на НМТ 2024: все, що потрібно знати про реєстрацію

Стартувала реєстрація на участь у національному мультипредметному тесті

Процес реєстрації

Для участі у НМТ, кандидатам необхідно скористатися спеціалізованим сервісом, доступним на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО). Перший крок полягає в створенні персонального кабінету, куди вноситься основна інформація: ідентифікаційний код, прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, а також дані документа, що засвідчує особу.

Абітурієнтам потрібно вказати рік випуску, наявність потреби в спеціальних умовах для складання тестування, обрати предмет на вибір, місце проведення тестування та мову. Також важливим кроком є завантаження необхідних сканкопій або фотокопій документів.

Учасникам за кордоном

Спеціальні інструкції надано для тих, хто перебуває за кордоном. Учасники, які навчаються дистанційно у вітчизняних школах, мають завантажити довідку з місця навчання. Для тих, хто завершує закордонний навчальний заклад, потрібен переклад довідки. Важливо не зволікати з реєстрацією, аби вибрати зручний населений пункт за кордоном для складання НМТ.

Завантаження документів

Основними документами для завантаження є: паспорт або інший документ, що ідентифікує особу, довідка з місця навчання, і ідентифікаційний код. За потреби, кандидатам необхідно додати копії інших важливих документів, включно з медичними висновками чи свідоцтвами про зміну імені.

Виправлення помилок

Після надсилання документів на перевірку, абітурієнти мають уважно слідкувати за інформацією у своєму персональному кабінеті. Якщо виявляються недоліки, УЦОЯО надсилає інструкції щодо їх виправлення. Всі зміни та корекції можна внести до 15 квітня, включно з зміною обраного предмету чи місця проведення тестування.

Ця інформація надзвичайно важлива для майбутніх абітурієнтів, адже вона відкриває шлях до успішної реєстрації на НМТ-2024. Ретельне ставлення до процесу реєстрації та уважне слідкування за усіма вказівками забезпечить гладке просування до мети – вступу до обраного вищого навчального закладу. Успіх у НМТ є ключем до майбутнього освітнього шляху кожного випускника, прагнучого до здобуття якісної вищої освіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини