Головна Новини Суспільство події Стало відомо, за скільки продали політ у космос із найбагатшою людиною світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, за скільки продали політ у космос із найбагатшою людиною світу

Ім'я покупця квитка поки що не повідомляється

13 червня 2021, 11:27
Поділіться публікацією:

Право польоту на космічному кораблі New Shepard, який належить компанії Blue Origin найбагатшої людини в світі Джеффа Безоса, було продано на аукціоні за 28 мільйонів доларів. Про це пише "Українська правда" з посиланням на пресслужбу Blue Origin.

Стало відомо, за скільки продали політ у космос із найбагатшою людиною світу

За скільки продали політ у космос із найбагатшою людиною світу - фото з відкритих джерел

Зазначається, що учасниками аукціону, який оголосили 5 травня, стали 7600 осіб зі 159 країн. У суботу, 12 червня, переможця визначили в прямому ефірі за найбільшим розміром ставки. Ім'я того, хто придбав "квиток" у космос, поки що невідоме, проте його повинні озвучити найближчим часом.

Засоби, які виручать з продажу квитків, Blue Origin направить своїй дитячій організації Club for the Future. Вона була заснована у 2019 році для залучення дітей до вивчення космонавтики та інженерії для розвитку космічних досліджень.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що космос стає все ближчим до людини. Подорожі "до зірок", які раніше сприймалися виключно фантастичною вигадкою, перетворюються в реальність. Принаймні, для найзаможнішої людини на планеті, генерального директора фірми Amazon Джеффа Безоса.

За словами самого Безоса, що він опублікував в особистому Instagram-блозі, космічна подорож є для нього дитячою мрією. Розділити момент, коли вона втілиться в життя, чоловік вирішив зі своїм рідним братом Марком.

Як повідомляється, політ став можливим завдяки компанії самого Джеффа Безоса — Blue Origin. Представники цієї фірми займаються розробкою спеціальних космічних кораблів, які дозволять відкрити нову віху в подорожах людства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини