Головна Новини Суспільство події Стало відомо, як Зеленські переробили держдачу в Конча-Заспі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Зеленські переробили держдачу в Конча-Заспі

Перша леді зізналася, що в деякі кімнати держдачі в Конча-Заспі ніхто не заходить

24 грудня 2020, 15:57
Поділіться публікацією:

Перша леді Олена Зеленська розповіла, що державна дача в Конча-Заспі з самого початку не сильно припала до душі їй з чоловіком, президентом Володимиром Зеленським, тож дещо в розкішній обстановці сім'я вирішила поміняти. Про це Зеленська повідомила в інтерв'ю "НВ".

Стало відомо, як Зеленські переробили держдачу в Конча-Заспі

Держдача в Конча-Заспі. Фото: Вєсті

"Це ж не дім. З перших днів служба охорони нас вмовляла, змушувала, благала переїхати в це місце, де вони зможуть виконувати свої функціональні обов'язки", — заявила Зеленська.

За словами першої леді, в багатоквартирному будинку забезпечити потрібну роботу держохорони було б неможливо. І хоча подружжя, каже Зеленська, довго пручалися, все-таки з часом переїхала жити в держдачу. Однак перша леді мріє "колись мати своє житло", але каже, що "це усе мрії і плани".

Крім того, сім'я Зеленських вирішила трохи поправити інтер'єр держдачі. Так, зняли розкішні люстри, прибрали золото, а стіни — пофарбували в сірий колір. Зеленська додала, що їх сім'ї не потрібен такий величезний будинок, а в деякі кімнати, за її словами, вони навіть не заходять. Таку обстановку держдача мала раніше (фото нижче).

Стало відомо, як Зеленські переробили держдачу в Конча-Заспі - фото 2

Як раніше повідомлялося, Олена Зеленська заявила, що приклад першої леді для неї — Бріжит Макрон, дружина глави Франції Еммануеля Макрона. Дружина українського лідера відкрила завісу, за якими правилами проходять бесіди вищих представників влади. Як розповіла українська перша леді, візит до Франції, де вона познайомилася з Бріжит Макрон, їй дуже запам'ятався. Вдалося довго поговорити з першою леді Франції.

Крім того, перша леді Олена Зеленська відверто зізналася, як реагує на хейт у соцмережах. Багато з чим дружині президента вдається змиритися, але деякі речі вона прийняти не може.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини