Головна Новини Суспільство події Стало відомо, скільки українців поїхали за кордон перед можливим вторгненням РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки українців поїхали за кордон перед можливим вторгненням РФ

Державна прикордонна служба надала інформацію про перетин кордонів України за 14,15 та 16 лютого

17 лютого 2022, 23:15 comments3003
Поділіться публікацією:

На фоні можливого нападу Росії на нашу країну, оприлюднено  дані, яка кількість наших співвітчизників  виїхала за кордон в ті дні, які в своїх прогнозах вказували іноземні медіа.  Насправді, великої паніки не спостерігалось. Про це в соціальних мережах інформує очільниця Державного агентства розвитку    туризму Мар'яна Олеськів.

Стало відомо, скільки українців поїхали за кордон перед можливим вторгненням РФ

З України за ці дні виїхали 135 тисяч громадян (фото з відкритих джерел)

 Важливо, що за три дні цього місяця, з 14 по 16 лютого до нашої країни приїхало 25 тисяч іноземних громадян. Минулого року, в цей же час цифри були відчутно меншими  -17 600 мандрівників.

З території нашої країни виїхало 135 тисяч співвітчизників. В цей же час, за аналогічний період минулого року  виїхали 70 тисяч мешканців країни. В час пандемії, з причини коронавірусної хвороби, в’їзд  на свої території обмежило багато країн.

За словами Мар'яни Олеськів, на кордоні, як говорять, громадяни в заторах не простоювали, але були розкуплені  патрони, які реалізувались в приміщеннях українських зброярень. Ще керівниця національної служби, що відповідає за розвиток туризму, вдячна колегам з Державної  прикордонної  служби нашої країни за розуміння і співпрацю.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що список народних депутатів, які покинули межі УкраїниСтало відомо, що станом на 12-00 14 лютого, за межами України перебуває 23 народні депутати. Список нардепів потрапив до редакції видання "Українська правда". Список нардепів, які на сьогодні не перебувають в Україні, джерела в правоохоронних органах передали журналістам. Також серед даних є інформація, де саме вони перебувають та коли покинули Україну.     



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини