Головна Новини Суспільство події Стало відомо, скільки українці витратили за рік на алкоголь і тютюн
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки українці витратили за рік на алкоголь і тютюн

В цілому в 2020 році кінцеві споживчі витрати українців склали 2,9 трлн грн

23 березня 2021, 03:30
Поділіться публікацією:

У 2020 році жителі України витратили на алкогольні напої та тютюнові вироби 210,6 млрд грн. Про це свідчать дані Держстатистики.

Стало відомо, скільки українці витратили за рік на алкоголь і тютюн

Алкоголь (фото з відкритих джерел)

Так, всього минулого року кінцеві споживчі витрати український склали 2,9 трлн грн. Жителі країни, серед іншого, витратили 1,1 трлн грн на харчові продукти і безалкогольні напої.

Ще 141 млрд грн було витрачено на одяг і взуття. На транспорт Український витратили 292 млрд грн, на охорону здоров'я — 165 млрд грн, на алкоголь і тютюн — 210,6 млрд грн.

Відзначимо, що Держстат також повідомив про те, що за карантинний рік Україна наростила виробництво горілки.

Нагадаємо, червоне вино впливає на організм як спортивне тренування або кардіонавантаження. Вченими з Канади було доведено, що вино позитивно впливає на організм людини й тренує серцево-судинну систему. Відбувається це  завдяки хімічному компоненту — ресвератролу, який міститься  червоного винограду і, відповідно, у вині, яке з нього зроблено. Експерти підтвердили, що ресвератрол позитивно впливає на серце людини, його м'язи, а також покращує фізичну працездатність. Результати дослідження — досить важливі для сучасної медицини. Вони можуть допомогти тим пацієнтам, які фізично не можуть займатися спортом, однак мають таке бажання. Це своєрідна імітація спортивних вправ. Однак допомогти таким чином можна тільки людям з обмеженими можливостями.

Результати дослідження — досить важливі для сучасної медицини. Вони можуть допомогти тим пацієнтам, які фізично не можуть займатися спортом, однак мають таке бажання. Це своєрідна імітація спортивних вправ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини