Головна Новини Суспільство події Стало відомо що українці бояться більше, ніж обстрілів – результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо що українці бояться більше, ніж обстрілів – результати опитування

Українці більше бояться росту цін і комунальних тарифів, ніж обстрілів

1 вересня 2023, 14:14
Поділіться публікацією:

Більше ніж півтора роки повномасштабної війни в Україні загартували більшість наших співвітчизників. Підтвердженням цьому є результати опитування, яке провела компанія "Нью Імідж Маркетинг Груп", проведеного на замовлення Українського інституту майбутнього. Як виявилося, українці більше бояться росту цін і комунальних тарифів, ніж обстрілів.

Стало відомо що українці бояться більше, ніж обстрілів – результати опитування

Опитування українців. Фото: із відкритих джерел

Українців зараз найбільше лякають високі ціни, втрата джерел доходу та зростання комунальних тарифів, при цьому ракетні обстріли та можливий ядерний удар викликають побоювання у меншого числа респондентів, говорять соціологи компанії "Нью Імідж Маркетинг Груп".

Як зазначив у себе в Фейсбук експерт сфери ЖКГ Олег Попенко, про втрату житла взагалі турбуються третина від тих, хто боїться зростання тарифів. 

"Це дуже важливе опитування тим, що ми бачимо реальний стан речей. Половина з опитуваних сказали про високі ціни, більше третини про низькі доходи та тарифи", – зауважив експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що перші особи країни одностайно заявили про неможливість навіть дискутувати на тему стосовно готовності України обміняти окуповані території на вхідний квиток в НАТО, в мережі продовжуються активні обговорення даного питання. Соціологи "Active Group" вирішили поцікавитися у українців думкою – чи може бути доречною думка голови канцелярії НАТО Стіана Йенссена щодо готовності втратити частину території в обмін на безпекову парасольку НАТО для іншої частини країни.

Також видання "Коментарі" повідомляло — українці почали масово виїжджати з Польщі: у чому причина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини