Головна Новини Суспільство події Стало відомо, кому найбільше не довіряють українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, кому найбільше не довіряють українці

Українці майже однаково не довіряють росЗМІ, чиновникам, Верховній Раді і судам

10 серпня 2021, 15:18
Поділіться публікацією:

З року в рік настрої українців не змінюються. Найбільше жителі України не довіряють мас-медіа Росії, українським чиновникам, парламенту і судам, вважаючи їх такими, які не дбають про інтереси України. Найбільше довіри в українських громадян мають Збройні Сили, волонтери і церква. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на дані Центру Разумкова.

Стало відомо, кому найбільше не довіряють українці

Люди на Майдані. Фото: mishka.travel

Лідером недовіри в українців є російська пропаганда, а точніше російські ЗМІ. Їм не довіряє рекордна кількість наших співвітчизників — 79%. Не набагато від російських мас-медіа за рівнем недовіри відстає апарат українських чиновників. Йому не довіряють 76% українців. Також 75% українців висловили недовіру парламенту. 74% — судовій системі, 72% — Кабміну і політичним силам.

Якщо ж говорити про тих, в кого українці ще не втратили віру, то це українська армія. Рейтинг довіри до захисників України на рівні 68%. Друге і третє місця за рівнем довіри розділили між собою волонтерські руху і церква. Вони практично однаково мають по 64% довіри. У п'ятірку тих, кому українці найбільше довіряють входить також держслужба з надзвичайних ситуацій, а також глава населеного пункту, де самі респонденти проживають.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — Центр Разумкова визначив, хто з українських політиків ще не втратив весь рейтинг довіри серед українців. Так в лідерах президент Зеленський і глава Верховної Ради Разумков. Зеленському довіряє 33% опитаних. Однак не довіряє 61%. Дмитру Разумкова довіряють 32% і 49% наших співвітчизників не довіряють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини