Головна Новини Суспільство події Стало відомо, коли в Україні з'явиться супутниковий інтернет від Ілона Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли в Україні з'явиться супутниковий інтернет від Ілона Маска

Названий точний термін

19 лютого 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

Стало відомо, коли на території України буде доступний високошвидкісний мобільний інтернет від супутникового проекту Starlink американського мільярдера Ілона Маска. Про це стало відомо на офіційному сайті проекту.

Стало відомо, коли в Україні з'явиться супутниковий інтернет від Ілона Маска

Фото: Google

Американський мільярдер продовжує розвиток грандіозного проекту Starlink, який передбачає створення супутникової мережі, яка забезпечить кожну точку планети високошвидкісним інтернетом.

На офіційному сайті проекту є можливість подачі заявки на приєднання, в Україні поява інтернету від Маска очікується вже в 2022 році.

На території Європи супутниковий інтернет американського ізобреталя планую використовувати вже до кінця цього року. На даний момент вже приймаються заявки від мешканців Великобританії. Найближчим часом можливість подачі анкети отримають потенційні абоненти з Греції і Німеччини.

У компанії SpaceX Ілона Маска заявили, що для того, щоб повноцінно реалізувати проект Starlink потрібно запустити в космос 12 тисяч супутників, яких зараз на орбіті більше тисячі.

На першому етапі реалізації в проект потрібно буде інвестувати понад 10 мільярдів доларів, проте якщо все піде за планом, то Starlink буде приносити творцям 30 мільярдів доларів на рік.

Нещодавно Ілон Маск повернувся на першу сходинку в списку найбагатших людей світу. Він наздогнав засновника компанії Amazon Джеффа Безоса.

Стан Маска оцінили в 209 мільярдів доларів, коли стан Безоса склало 194 мільярда.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Ілон Маск заявив про бажання створити нову криптовалюту.

Читайте також про те, що Маск вирішив покинути Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.starlink.com
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

19 лютого 2021, 22:21

Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/soska


Новини