Головна Новини Суспільство події Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2022: відео виступи переможниці Нацвідбору
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2022: відео виступи переможниці Нацвідбору

Alina Pash отримала від суддів вісім балів та від глядачів – сім балів

12 лютого 2022, 23:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Сьогодні, 12 лютого, пройшов фінал Національного відбору на міжнародний музичний конкурс Євробачення 2022. Про це пише видання ТСН.

Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2022: відео виступи переможниці Нацвідбору

Євробачення (фото з відкритих джерел)

Як стало відомо, перемогу у фіналі Нацвідбору здобула співачка Alina Pash. Артистка отримала від суддів вісім балів та від глядачів – сім балів.

Alina Pash покаже свій номер у першому півфіналі "Євробачення-2022", який проходитиме 10 травня.

Довідково: цього року Євробачення проходитиме у місті Турін (Італія). Артисти з різних країн виступатимуть на Олімпійській арені PalaOlimpico.

Як виглядав виступ співачки:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Мережі з'явилося відео, на якому зображено вчинок українського спортсмена під час виступу на зимових Олімпійських Іграх у Пекіні. Наш олімпієць прикував до себе увагу більшості журналістів на заході. На вчинок 23-річного спортсмена вже встигли відреагувати і у Москві. Там один із депутатів Держдуми заявив, що українця треба усунути від виступів на ОІ.

Читайте також про 50 найсмачніших і найцікавіших страв у світі, які варто спробувати одного разу. Добірка страв з усього світу. Зазначається, що під час вживання страв із різних країн можна відчути смак культури. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що відома українська співачка Руслана розповіла про свої стосунки з чоловіком, а також про спроби завагітніти. За словами артистки, вона готова до появи малюка. Як зазначила  співачка, вона є індивідуалісткою і не полюбляє спати вдвох. Тому в подружжя є для сну окремі кімнати.  Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини