Головна Новини Суспільство події Стало відомо, хто є найпопулярнішим іноземним лідером в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто є найпопулярнішим іноземним лідером в Україні

Найбільшу довіру в українців викликає президент Білорусі Олександр Лукашенко

3 лютого 2021, 16:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо, хто став найпопулярнішим іноземним лідером в Україні. Дану інформацію повідомляє Київський міжнародний інститут соціології.

Стало відомо, хто є найпопулярнішим іноземним лідером в Україні

Кому з іноземних лідерів найбільше довіряють українці. Фото: РБК

Виявляється, більшість українців надала перевагу президенту Білорусі Олександру Лукашенку. Йому довіряють 36 відсотків українських громадян.

Друге місце зайняв американський президент Джо Байден. Його обрали 26,7 відсотка. На третій сходинці знаходиться очільник Франції Еммануель Макрон. Йому надають перевагу 26,2 відсотка українців.

Маленька кількість громадян довіряє і президенту Росії Володимиру Путіну — 14,4 відсотка. Проте переважна більшість висловила свою недовіру очільнику РФ — 79,8 відсотка громадян.

Дослідження були проведені з 27 січня по 1 лютого. Кількість учасників -1205. Враховувалися жителі 86 населених пунктів України, за винятком окупованих територій Криму, Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, що нещодавно архітектор скандального "палацу Путіна" розповів нові подробиці про маєток. Виявляється будівлю проектував італієць Ланфранко Чирилло. Робота над зведенням палацу почалася ще у 2000-х роках. Кому належить маєток та як проходило його будівництво, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що віце-прем'єр і міністр з питань тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков детально розповів про те, хто не матиме можливості потрапити під амністію після деокупацію окремих районів Донецької та Луганської областей. Він зазначив, що люди, які прямо працювали на окупантів, можуть бути вражені в правах. Також деякі категорії людей точно не потраплять під амністію. Про це читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини