Головна Новини Суспільство події Стало відомо, де виготовляють безпілотники для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де виготовляють безпілотники для України

Найближчим часом до України надійде партія сучасних безпілотників від турецької компанії

12 травня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Стало відомо, хто розроблює та створює безпілотники, якими буде користуватися Україна. Про це йдеться у випуску ТСН.

Стало відомо, де виготовляють безпілотники для України

Яка компанія займається створенням безпілотників для України. Фото: livejournal

Виявилося, що Україна користуватиметься безпілотниками від турецької компанії Bayraktar. Невдовзі нова партія сучасної техніки надійде в Україну. Наразі безпілотники тестують на заводі в передмісті Стамбула.

Ці бойові ударні безпілотники фактично паралізували вірменську армію під час азербайджано-вірменської війни.

Варто зазначити, що Україна не лише купує надефективні ударні дрони, але й постачає для них запасні частини.

Компанія Bayraktar була заснована в 1984 році. Вона відома моделями безпілотних літальних апаратів: Bayraktar TB2, Bayraktar Akıncı, VTOL, Mini UAV.

Спочатку компанія займалася виключно виробництвом запчастин для автомобілів. Метою компанії було забезпечення локалізації автомобілебудування в Туреччині. Через деякий час Bayraktar почала розвиватись на ринку авіабудування і зайнялася розробкою власних моделей БПЛА.

Нагадаємо, що Україна планує в найближчі п'ять років запустити в космос сім супутників. Запуск відбудеться в рамках реалізації нової космічної програми на 2021-2025 роки, яку розробило Державне космічне агентство України. В близькому майбутньому супутники будуть орієнтовані на дистанційне зондування Землі. Тобто можна буде побачити фотографії поверхні Землі з космосу. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що воєнно-морські сили Америки затримали підозріле судно без розпізнавальних знаків поблизу узбережжя Оману. Під час обшуку на судні виявили російську зброю. Детальніше про ситуацію читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей из Запорожья

12 травня 2021, 10:29

В Вашей статье все неправда: "Эти боевые ударные беспилотники фактически парализовали армянскую армию во время азербайджано-армянской войны" - это ложь, у армии Армении нет специальных средств противодействия беспилотной авиации, но и обычные тактические средства ПВО прекрасно сбивали БпЛА, которыми управляли турецкие операторы при поддержке турецкой авиации. "Стоит отметить, что Украина не только покупает сверхэффективные ударные дроны, но и поставляет для них запчасти" - ложь, Украина не поставляет ни одной детали для ЭТИХ БпЛА, мало того изза использования ЭТИХ БпЛА в конфликте Азербайджан-Армения Канада пригрозила Турции санкциями и перестанет поставлять главную запчасть БпЛА - "Орлиный глаз" без которого это просто игрушка, а при комплектации турецким "глазом" это еще и игрушка плохого качества.


Новини