Головна Новини Суспільство події Стало відомо, чому перенесли гей-ігри у Гонконзі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому перенесли гей-ігри у Гонконзі

Міжнародні спортивні гей-ігри у Гонконзі перенесли на 2023 рік через чинні обмеження на поїздки в умовах пандемії COVID-19

15 вересня 2021, 17:40
Поділіться публікацією:

Через обмеження подорожей, пов'язаних з пандемією коронавірусу, спортивні гей-ігри в Гонконзі перенесли з 2021 року на 2023. Про це повідомляє South China Morning Post (SCMP).

Стало відомо, чому перенесли гей-ігри у Гонконзі

Гей-ігри, фото з відкритих джерел

Засновник і співголова Денніс Філіпс розповів, що рішення відкласти захід — перше з яких відбудеться в Азії — не було пов'язано з недавніми атаками невеликою групою законодавців і зроблено "чисто через слабку перспективу" у зв’язку з поширенням коронавірусу. Для організаторів і спортсменів запропонують нову дату змагань, але вже наступного року.

"Ми не можемо дотримуватися правил карантину, ми не можемо бути в міхурі. Ми повернемося, коли карантинні заходи перестануть діяти", — заявив організатор.

Філіпс зазначив, що в оргкомітеті не хочуть позбавляти учасників допуску до гей-ігор через відсутність вакцинації від коронавірусу або брак часу на підготовку. Він також нагадав, що змагання повинні принести Гонконгу істотний економічний прибуток і закликав не політизувати їх.

Гей-ігри — це міжнародні спортивні змагання високого рівня, які проводять з 1982 року. У них можуть брати участь спортсмени будь-якої сексуальної орієнтації. Одна з цілей гей-ігор — привернення уваги до дискримінації представників ЛГБТ-спільноти.

Ми писали, що бета-тест ковідних сертифікатів в додатку "Дія" на iOS стартував ще в липні, тоді як у випадку з Android зволікання було зумовлено детальною регламентацією вимог щодо доступу до інформації, пов'язаної з COVID з боку Google. Після виконання вимог системи 17 серпня бета-тестування стартувало для Android.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини