Головна Новини Суспільство події Стали відомі деталі заповіту Кернеса
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі деталі заповіту Кернеса

Павло Фукс розповів, що ніхто не залишився ображеним

23 грудня 2020, 14:10 comments3570
Поділіться публікацією:

Близький друг Геннадія Кернеса Павло Фукс заявив, що під час складання заповіту ніхто з рідних політика не залишився ображений. Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Країна".

Стали відомі деталі заповіту Кернеса

"Як Кернес розпорядився майном? Ніхто не залишився ображеним. На першому — місці Оксана і Родіон, які були поруч з ним до останньої хвилини життя. Потім — Кирило і Данило. Він говорив, що Родіон його любить більше за всіх. Родіон від нього не відходив. Що буде з готелем? Я порадив її продати, вона їм не потрібна. збитки та сумні спогади. Він там мучився. А навіщо сім'ї збитки і такі спогади? ", — заявив Фукс.

У Харкові триває процес похорону мера Геннадія Кернеса. Причиною смерті стали ускладнення, які були викликані COVID-інфекцією. У мерії пояснили, що причиною його смерті стали саме ускладнення, а не сам вірус, тому його не хоронитимуть, як "ковідного". Мера Харкова поховають 23 грудня на другому міському кладовищі. Початок поховання заплановано на 13:30.

Раніше "Коментарі" називали одну з версій, хто заразив Геннадія Кернеса смертельною хворобою. Також Павло Фукс розповів, що буде з Харковом далі після смерті політика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини