Головна Новини Суспільство події США чекати не будуть - у Байдена дозволили третю дозу вакцини від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

США чекати не будуть - у Байдена дозволили третю дозу вакцини від коронавірусу

Через "дельта" мутації коронавірусу більшості американців доведеться пройти ревакцинацію від COVID-19 третім щепленням через вісім місяців після другого уколу

17 серпня 2021, 14:43
Поділіться публікацією:

У США прийняли рішення почати прищеплювати громадян третьої дозою вакцини проти коронавірусу, не чекаючи повних клінічних досліджень, що підтверджують таку необхідність і терміновість. Влада США впевнена, ревакцинація від COVID-19 третім щепленням потрібна, щоб зупинити мутацію коронавірусу, яка стрімко набирає обороти. Штам "Дельта" вже створив проблеми багатьом американцям. Як передає видання "Коментарі", про це інформує The New York Times.

США чекати не будуть - у Байдена дозволили третю дозу вакцини від коронавірусу

У США дозволять третю - бустерну - дозу вакцини від COVID-19 Фото: REUTERS

Офіційно про старт третьої хвилі вакцинації проти коронавірусу в США збираються оголосити з дня на день. Адміністрація Байдена має намір вийти на пік вакцинації третьою дозою вакцини в середині вересня. Навіть не обговорюється, потрібно або не потрібно робити щеплення третьою дозою вакцини Pfizer і Moderna. Під питанням лише, чи варто робити щеплення тим, хто отримав дозу вакцини Johnson & Johnson. По останній вакцині є питання, оскільки немає ще остаточних результатів клінічних досліджень.

Першими почнуть отримувати третю дозу вакцини люди з груп ризику — пенсіонери, медпрацівники, медики, що працюють на швидкій допомозі. Вакцинувати американців будуть тими ж марками вакцин, якими їх вакцинували перші два рази.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ряд медиків, експертів закликали забезпечені країни не поспішати з вакцинацією третьою дозою вакцини своїх громадян, тому що через дефіцит вакцин в світі знову може померти набагато більше людей, ніж вдасться врятувати шляхом ревакцинації. До того ж досі жодна країна в світі не має з точністю на 100% доведених гарантій по ефективності ревакцинації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини