Головна Новини Суспільство події “Спрямовували до 50% прибутку”, - Конкордбанк перевів на потреби ЗСУ понад 100 млн грн
commentss НОВИНИ Всі новини

“Спрямовували до 50% прибутку”, - Конкордбанк перевів на потреби ЗСУ понад 100 млн грн

Конкордбанк продовжує підтримку ЗСУ

14 березня 2023, 11:05
Поділіться публікацією:

За підсумками 2022 року банк Конкорд сплатив до державного бюджету понад 151 млн грн податків та зборів і направив 104 млн грн на благодійність та потреби Збройних сил України. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє пресслужба ConcordBank.

“Спрямовували до 50% прибутку”, - Конкордбанк перевів на потреби ЗСУ понад 100 млн грн

Допомога ЗСУ від Конкордбанку

“Підтримка ЗСУ стала головним напрямом благодійності, у деякі місяці ми спрямовували на це до 50% прибутку. За рік повномасштабного вторгнення ConcordBank перерахував на благодійні проєкти для захисту України та підтримки ЗСУ понад 104 млн грн”, – заявив голова Правління АКБ Конкорд Юрій Задоя.

За минулий рік фінансова установа змогла виконати 250 запитів від військових підрозділів. Зокрема, банк передав декілька одиниць БПЛА, понад 40 квадрокоптерів, близько 50 тепловізорів та 30 радіостанцій, зарядні станції, генератори тощо.

Банк Конкорд також сплатив до державного бюджету 141 млн грн податків і майже 10,7 млн грн обов’язкових внесків і зборів, що у сумі становило понад 151 млн грн. Завдяки цьому приватний український банк Конкорд перейшов з обліку звичайної податкової до Офісу великих платників податків.

“Це також маркер успішності. Посилення економіки та стійкий бізнес, що розвивається, особливо потрібні Україні зараз, ми розуміємо це. Банківська система до того ж є стратегічно важливою сферою, тож цей “фронт” важливо тримати”, — додав голова Правління банку.

Нагадаємо, в лютому ConcordBank передав Силам ТрО два українські БПЛА “Чаклун”, БПЛА “Кажан”, а також 35 інноваційних інноваційних інженерно-саперних систем ПК-8.

2022 року Конкорд Банк \ ConcordBank посів 15-е місце в рейтингу “25 провідних банків України під час війни” (Financial Club).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини