Головна Новини Суспільство події Через спробу рейдерського захоплення бізнесу Альона Лебедєва звернулася до правоохоронців, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Через спробу рейдерського захоплення бізнесу Альона Лебедєва звернулася до правоохоронців, - ЗМІ

Власниця української багатопрофільної промислово-інвестиційної групи Аурум Альона Лебедєва вважає, що вище керівництво країни ввели в оману, запропонувавши внести її прізвище до списку санкцій

15 травня 2023, 16:00 comments1288
Поділіться публікацією:

На одному з українських ЗМІ з'явилася заява власниці української багатопрофільної промислово-інвестиційної групи Аурум Альоны Лебедєвої, яка висловила свою позицію про внесення її прізвища до списку санкцій РНБО як спроби рейдерського захоплення бізнесу.

Через спробу рейдерського захоплення бізнесу Альона Лебедєва звернулася до правоохоронців, - ЗМІ

Власник української багатопрофільної промислово-інвестиційної групи Аурум Альона Лебедєва. Фото: прес-служба Аурум

"Коли ти не бачиш реального обґрунтування, чому проти тебе відкривають кримінальне провадження, включають до списку санкцій, єдиним розумним поясненням, яке спадає на думку, є те, що хтось, кому сподобався твій бізнес, хоче скористатися ситуацією в країні і рейдерським шляхом його віджати, — зазначила Альона Лебедєва, — хтось, через клерків у владних структурах, ввів в оману вище керівництво країни, ввів в оману президента, підсунувши йому на підпис документ із моїм прізвищем".

Відповідне звернення з вимогою розібратися в ситуації та притягти винних до відповідальності власниця Аурум Груп Альона Лебедєва направила до правоохоронних органів.

"Я звертаюся до наших правоохоронних органів, звертаюся з вимогою розібратися з фактом безпідставного включення мене до санкційних списків! Я вимагаю, щоб були встановлені та покарані всі причетні до цієї справи особи! Я вимагаю виявити цих перевертнів у погонах, які з'їдають наші з Вами податки, а насправді працюють на власне збагачення! Я вимагаю зупинити зухвале полювання рейдерів на мій бізнес, бізнес, який годує тисячі сімей та підтримує економіку країни. Я не маю сумніву, що зможу захистити власну репутацію, за допомогою українського правосуддя чи, якщо цього потребуватимуть обставини, звертатимуся до європейського правосуддя, тому що знаю, що правда на моїй стороні", – йдеться у зверненні Альони Лебедєвої.

Варто зазначити, 12 травня 2023 року указом Президента України №279/2023 введено Рішення Ради національної безпеки та оборони України від 12 травня 2023 року "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", до переліку осіб якого , у тому числі, внесено власницю групи Альону Лебедєву.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що може наблизити падіння путінського режиму – чи річ у Путіні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 травня 2023, 15:17

Невже не за таку країну боремося? Коли у інших відбирали мовчала, коли прийшла черга до неї, вже піздно - Культовий Вождь завжди прав. Треба ще радіти, що на тебе не падають російські ракети, як на жадібних спекулянтів Вадатуцьких, які не хотіли нести відкати Величному Брехуну Всесвіту за порішання питання брудного зернового коридору.


Новини