Головна Новини Суспільство події Справа Шеремета: суд зняв електронний браслет з Антоненка
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Шеремета: суд зняв електронний браслет з Антоненка

Один з підозрюваний у справі вбивства Павла Шеремета змінив адресу проживання - йому зняли електронний браслет, але продовжили нічний домашній арешт

24 грудня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Чергове судове засідання у справі вбивства одного з керівників видання "Українська правда" Павла Шеремета, відбулось сьогодні, 24 грудня. На лаві підсудних перебуває троє підозрюваних — Андрій Антоненко, Яна Дугарь, Юлія Кузьменко. Сьогодні суд виніс рішення про зняття з Антоненка електронного засобу контролю і  змінив йому місце арешту, через переїзд. Повідомляє "Українська правда".

Справа Шеремета: суд зняв електронний браслет з Антоненка

Андрій Антоненко. Фото з Facebook

"Клопотання обвинувачення про продовження Антоненку строку дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту задовольнити частково. Продовжити Андрію Антоненку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 23:00 до 6:00. Строк дії запобіжного заходу встановити тривалістю 2 місяці – до 24 лютого 2022 року включно", — йдеться в ухвалі суду.
Суд продовжив нічний домашній арешт і для Юлії Кузьменко ще на два місяці. І на стільки ж часу строк дії обов’язків для Яни Дугарь. Наступне засідання суду заплановане на 21 січня.

Нагадаємо,  Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у центрі столиці: його авто підірвали саморобною вибухівкою. Тодішній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звинуватив у смерті журналіста лікаря і волонтерку Юлію Кузьменко, медсестру парашутно-десантного батальйону Яну Дугарь і ветерана АТО Андрія Антоненка. У вересні 2020 року обвинувальний акт щодо них направили до суду. Усі троє підозрюваних у вбивстві дані звинувачення відкидають та вважають судовий процес політичним переслідуванням.

Читайте також: Більшість українців вірять у можливість російського вторгнення в Україну, – опитування



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини