Головна Новини Суспільство події Справа МН17: названа дата наступного блоку судових слухань
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа МН17: названа дата наступного блоку судових слухань

Обвинувачені у справі МН17 повинні виступити в суді у 2021 році

3 липня 2020, 19:02
Поділіться публікацією:

Наступний блок судових слухань у справі за МН17 розпочнеться 31 серпня. Про це заявив головуючий суддя Хендрік Стейнхаус в судовому комплексі Схіпхол, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Справа МН17: названа дата наступного блоку судових слухань

Блок засідань планують присвятити питанням щодо компенсацій загиблим. Також суд повинен розглянути хід додаткового розслідування.

Під час блоку слухань, який розпочнеться 31 серпня, суд планує розглянути позицію адвокатів рідних, прокуратури і захисту і прийняти рішення про компенсації.

Крім того, Стейнхаус також заявив, що всі четверо обвинувачених можуть отримати повістки на заплановані на 2021 рік слухання (15 квітня, 7 червня, 6 вересня і 1 листопада).

Сьогодні суд вирішив допитати ряд свідків, також за участю експертів провести ряд розслідувань. У той же час відносно багатьох запитів суд так і не прийняв рішення.

Нагадаємо, у розслідуванні Bellingcat і The Insider повідомляється, що ключовий фігурант справи про знищення малайзійського Boeing над Донбасом влітку-2014, відомий під псевдонімом "Володимир Іванович", – заступник голови прикордонної служби ФСБ генерал-полковник Андрій Бурлака.

Одночасно його особистість встановила російська служба Бі-Бі-Сі. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чи приведуть нові дані до посилення санкцій проти РФ, слід якої в цій трагедії стає все більш явним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини