Головна Новини Суспільство події Спортзал і квіти: закохані уклали договір про обов'язки у своїх стосунках на 17 сторінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Спортзал і квіти: закохані уклали договір про обов'язки у своїх стосунках на 17 сторінок

Укласти договір запропонувала 21-річна Енні Райт всього після двох тижнів знайомства в Tinder зі своїм хлопцем

13 вересня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

21-річна американка Енні Райт з Атланти, штат Джорджія вирішила стосунки із своїм судженим регулювати за допомогою договору про відносини.  Про це інформує Daily Mirror.

Спортзал і квіти: закохані уклали договір про обов'язки у своїх стосунках на 17 сторінок

Вже в жовтні молода пара відзначить першу річницю (фото: Kennedy News and Media, The Mirror)

Документ, в якому прописали свої відносини, як того хоче дівчина та її обранець, займає 17 сторінок.

Юнка знайшла свого обранця, який вчиться на юриста, в Tinder, більш як 11 місяців тому. Вони, як і всі спілкувались, відвідували розважальні заходи, дискутували та сперечались. Енні  якось пожартувала про те, що їм потрібно свої стосунки прописати в договорі. Обранець, як майбутній правознавець, поставився до цього з усією серйозністю. Все, що важливо для молодої пари, вони прописали на 17 сторінках документу.

Про що тут йдеться. Так, коханий має сам оплачувати всі візити з Енні  в розважальні заходи, букети коханій дарувати два рази на місяць, також систематично ходити в спорткомплекс. Інші конфліктні ситуації молодята розв’язуватимуть разом, беручи до уваги обов’язкову думку кожного.

 За словами коханої, вони вчаться вибудовувати свої відносини, наче ділові партнери, але при тому, що вони люблять один одного. Стараються безболісно і швидко все вирішувати.

В жовтні в американських закоханих маленьке свято — вони відзначать першу річницю свого знайомства. І вже думають над тим, як доповнити свій документ про відносини.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, скільки разів на тиждень закохані брешуть один одномуАмериканські вчені в ході експерименту з'ясували, скільки в середньому за тиждень закохані брешуть один одному. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини