Головна Новини Суспільство події Співвласник анонімного телеграм-каналу "Резидент" прокоментував розмови про продаж каналу
commentss НОВИНИ Всі новини

Співвласник анонімного телеграм-каналу "Резидент" прокоментував розмови про продаж каналу

Пропозиція була дуже солідна

15 липня 2020, 15:55 comments3146
Поділіться публікацією:

У неділю, 12 липня, з'явилася інформація про те, що анонімний політичний телеграм-канал "Резидент" був проданий одному з представників влади. Відразу цю інформацію спростував інший телеграм-канал — "Легітимний".

Співвласник анонімного телеграм-каналу "Резидент" прокоментував розмови про продаж каналу

"Адміни каналу, з якими ми спілкуємося, відразу спростували цю інформацію. Хоча пропозиції надходять щодня. Політика каналу не змінилася, різні адміни публікують різну інформацію", — написав "Легітимний".

"Коментарі" звернулися напряму до одного із співвласників, щоб дізнатися, що там трапилося з "Резидентом". 

"Переговори про продаж нашого каналу велися давно. Це пов'язано з бажанням деяких політиків взяти під контроль телеграм. На цих вихідних нам запропонували майже удвічі вищу суму, від тієї, яку ми вказували в нашому інтерв'ю. В одного з власників з'явилося бажання продати "Резидента", але, враховуючи нашу обережність, ми вирішили почекати та перевірити, чи не є це провокацією. Як виявилося, це була спланована інформаційна атака, а сама угода ілюзією", — повідомив один зі співвласників "Резидента.

Раніше "Коментарі" представили новий спецпроєкт — "Зриваємо маски". В його рамках журналісти нашого порталу всебічно висвітлюють діяльність анонімних політичних телеграм-каналів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини