Головна Новини Суспільство події Співачка вперше увійшла до списку найбагатших людей світу: хто вона
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка вперше увійшла до списку найбагатших людей світу: хто вона

Forbes підтверджує: Стан Тейлор Свіфт перевищив мільярд доларів

4 квітня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

У нещодавно оновленому рейтингу світових мільярдерів, опублікованому виданням Forbes, відбулася знакова подія у музичній індустрії. Американська співачка Тейлор Свіфт вперше увійшла до списку найбагатших людей планети, посівши 14-те місце зі статком 1,1 мільярда доларів. Ця подія не тільки підтверджує статус Свіфт як мегазірки світового рівня, а й відзначає її як першу співачку, яка досягла мільярдного статку виключно завдяки своєму таланту до написання та виконання пісень.

Співачка вперше увійшла до списку найбагатших людей світу: хто вона

Стан Тейлор Свіфт перевищив мільярд доларів

Її шлях до вершин світових чартів та фінансової незалежності був усіяний релізами хітових альбомів, які приваблюють мільйони шанувальників у всьому світі. Альбом "1989" заслужив на особливу увагу, ставши не тільки одним з найбільш продаваних альбомів року, але й найпопулярнішою вініловою платівкою 2023 року, що підкреслює вплив Свіфт на відродження інтересу до вінілу.

Нагороди та визнання також не змусили на себе чекати. Статус "мегазірки" був підкріплений чотирма статуетками "Греммі" за найкращий альбом року, що є рекордом серед виконавиць. Минулого року журнал "Time" надав їй титул "Людина року", а Forbes включив до списку найвпливовіших жінок світу. До того ж, Свіфт встановила рекорд, отримавши найбільше в історії роялті від музичної платформи Spotify, розміром 100 млн доларів.

Тейлор Свіфт, безперечно, стала символом успіху в сучасному світі музики. Її хіти, такі як "Shake It Off", "Blank Space", "Bad Blood", "Wildest Dreams", і "Look What You Made Me Do", не тільки завоювали любов мільйонів, але й підтвердили її майстерність у створенні музики , здатної торкатися найрізноманітніших струн душі слухачів.

Нагадаємо, що у світовому рейтингу мільярдерів від Forbes 785 місце зайняв найбагатший українець , власник ДТЕК та співвласник "Метінвест" Рінат Ахметов. Його статки оцінюються в 4 мільярди доларів. Як передає портал "Коментарі", про це пише Forbes .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини