Головна Новини Суспільство події Спека не відступає: синоптикиня прогнозує нову хвилю потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Спека не відступає: синоптикиня прогнозує нову хвилю потепління

До Дня Незалежності України все стабілізується, вирівняється, буде комфортно тепло

9 серпня 2024, 14:33
Поділіться публікацією:

Українцям варто готуватися до повернення спекотної погоди вже з середини серпня. Про це повідомила відома синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. За її словами, першими підвищення температури відчують західні та південно-західні області, а згодом спека пошириться на більшу частину країни.

Спека не відступає: синоптикиня прогнозує нову хвилю потепління

Коли в Україні посилиться спека: синоптикиня назвала точну дату

На щастя, до Дня Незалежності України погода стабілізується і стане комфортно теплою та сонячною. 

Щодо найближчих вихідних, то вони обіцяють бути різноманітними. У суботу дощі очікуються на Волині, Рівненщині, півночі та місцями у центральних областях. Опади також дійдуть до Одещини та Миколаївщини, подекуди можливі грози. На решті території України істотних опадів не передбачається.

У неділю вранці дощі пройдуть на Київщині та Полтавщині, а на решті території буде сухо. Температура повітря 10-11 серпня у більшості областей України очікується в межах +24...+29 градусів, на півдні +28...+32 градуси.

У Києві на вихідних також часом пройдуть локальні дощі, можливі грози. Але й сонця буде достатньо, а температура повітря коливатиметься близько +26 градусів.

Раніше Наталка Діденко повідомляла, що 14 серпня основний "язик" спеки вивернеться на Польщу, а от вже 18 числа спеки не бракуватиме й Україні. Тож готуймося до спекотних днів та не забуваймо про захист від сонця.

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що в останній місяць літа в Україні прогнозується помірна погода, не настільки спекотна, як у липні, але іноді можливі сильні спекотні дні. Наприкінці серпня очікуються заморозки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини