Головна Новини Суспільство події Спецпризначенці показали, як вивозили з Кабулу понад 700 людей ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Спецпризначенці показали, як вивозили з Кабулу понад 700 людей ВІДЕО)

Наші бійці робили те, на що не наважувались місії інших країн

2 вересня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Наші розвідники  врятували, із захопленого талібами Кабулу,  більш як 700 людей, вивізши їх до України.  Про це інформує в соціальній мережі відділ комунікацій ГУР.

  Спецпризначенці показали, як вивозили з Кабулу понад 700 людей ВІДЕО)

Евакуація людей з Афганістану (фото з відкритих джерел)

Зараз  Головне управління розвідки оприлюднило  відео  з операції в захопленому терористами Кабулі.

Спецпризначенці допомогли виїхати з охопленої вогнем країни не лише українцям, але й жителям інших держав, працівникам місій ООН, представникам правозахисних організацій, журналістам.                                                                     

В повідомленні йдеться, що  українці з честю виконали свою благодійну місію. Наша держава  посіла 8 місце серед  інших держав за кількістю евакуйованих. Вивезено більш як 700 людей.

Бійці ГУР ризикували життям, щоб знайти осіб, які підлягали евакуації. Вони покидали охоронювану територію аеропорту, аби супроводжувати їх. Так не поступала жодна з інших європейських місій. Але саме  це дозволило в короткі строки швидко відшукати та вивезти якнайбільше людей.

Також професійно і мужньо поводили себе українські льотчики, які працювали  в умовах, наближених до війни, при наявній загрозі обстрілу під час зльоту.


Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що українські військові провели зухвалу операцію в Афганістані.Українські військовослужбовці провели сміливу операцію з евакуації афганців. Евакуація перекладачів була здійснена п'ятничним ранком в Кабулі, на наступний день після того, як останній канадський евакуаційний літак покинув Афганістан, і через кілька годин після атаки терориста-смертника в одні з воріт аеропорту.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини