Головна Новини Суспільство події Сьогодні в Україні вперше вшановують пам'ять дітей, які загинули в результаті агресії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьогодні в Україні вперше вшановують пам'ять дітей, які загинули в результаті агресії РФ

З початку агресії Росії на сході України загинуло 240 дітей

4 червня 2021, 09:52
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Україні вперше на державному рівні вшановують пам'ять дітей, які загинули внаслідок агресії Російської Федерації. Вшанування відбуватимуться щорічно, 4 червня, пише видання РБК-Україна.

Сьогодні в Україні вперше вшановують пам'ять дітей, які загинули в результаті агресії РФ

Сьогодні в Україні вперше вшановують пам'ять дітей, які загинули в результаті агресії РФ - фото з відкритих джерел

Відзначається, що український парламент підтримав відповідний проект постанови №5343 на засіданні 1 червня. Уряду України було доручено протягом 14 днів з дня прийняття документа підготувати й затвердити план заходів із вшанування пам'яті загиблих дітей.

У Міністерстві оборони надавали дані, згідно з якими з початку збройної агресії Росії в східній частині нашої країни, її жертвами стало 240 дітей, а 56 вважають зниклими безвісти.

"За різними даними від 167 до 500 наших найменших громадян були поранені та травмовані", — заявили представники Міноборони.

Нагадаємо, що за словами посла України в Німеччині Андрія Мельника, глава Кремля Володимир Путін прагне знищити незалежну Україну. Мельник також зазначив, що армія України багато в чому поступається російській — як за якістю, так і за чисельністю. Однак посол впевнений, що лідер Россійської Федерації недооцінив можливості нашої країни в галузі оборони і "поламав собі на цьому зуби". За твердженням дипломата, Україні вдасться убезпечити себе тільки того, коли вона увійде до складу оборонного військового альянсу, як НАТО.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що в планах російського лідера Володимира Путіна немає повномасштабного наступу на Україну. Такою позицією поділився політолог із Россійської Федерації Станіслав Бєлковський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини