Головна Новини Суспільство події Снігопади відступають: якою буде погода в Україні 21 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Снігопади відступають: якою буде погода в Україні 21 лютого

Сніг буде падати тільки на Сході

21 лютого 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

Попри нічні морози, погода в Україні помітно покращилася. Сьогодні, 21 лютого на території країни, крім Сходу, опадів не прогнозують.

Снігопади відступають: якою буде погода в Україні 21 лютого

погода на 21 лютого / фото: alp.org.ua

Згідно з даними Укргідрометцентру, вдень очікується "плюсова" температура, найтепліше буде на Закарпатті (+6 ... +8 градусів). На Західній Україні буде сухо, стовпчик термометра підніметься до +2 ... +5 градусів. На Півночі країни опадів також не очікується, там температура буде +1 ... +4 градуси. У південних регіонах України сухо, позначка термометра покаже +2 ... +5 градусів.

А ось невеликий сніг 21 лютого очікується на Сході країни. Там температура буде коливатися від -1 до +3 градусів.

У столиці України сьогодні без опадів, але буде хмарно. Днем температур складе +1 ... +3 градуси, а вночі очікується 0 ... -2.

На своїй сторінці в Facebook український синоптик Наталія Діденко написала, що сьогодні можливе сходження снігу і льоду, тому потрібно бути акуратніше. Особливо не варто ходити під деревами та великими конструкціями.

Нагадаємо, що на початку лютого Україну накрили снігопади, які супроводжувалися сильними поривами вітру. Дороги були покриті кіркою льоду, що дуже ускладнювало пересування, як водіям, так і пішоходам. Найбільші сніжні покриви були зафіксовані в Івано-Франківській області та Ужгороді. Також багато снігу випало в Чернігівській, Львівській, Тернопільській і Житомирській областях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 16 лютого надійшла інформація про те, що Південна і Центральна Туреччина опинилася в полоні стихії. Через аномальний снігопад Анкара і Стамбул зупинили частину наземного транспорту, автомобілі виявилися в кілометрових заторах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини