Головна Новини Суспільство події Сніг і морози огорнуть усю країну: де в Україні буде найхолодніше 21 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Сніг і морози огорнуть усю країну: де в Україні буде найхолодніше 21 грудня

Прогноз погоди в Україні на 21 грудня

20 грудня 2021, 19:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Синоптики прогнозують сніг у всіх областях України вже завтра, 21 грудня. Водночас у деяких частинах країни очікуються морози до 10-12 градусів. Про це повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на сайт Укргідрометцентру.

Сніг і морози огорнуть усю країну: де в Україні буде найхолодніше 21 грудня

Прогноз погоди в Україні на 21 грудня. Фото з відкритих джерел

За даними фахівців, 21 грудня у північній частині України упродовж усього дня буде сніжна погода. Температура повітря вдень – до -10 градусів. На ніч стовпчик термометра впаде до -7 градусів.

У західних областях також очікується сніг та до — 10 градусів вдень. На ніч похолодає до 10 градусів нижче 0.

Центр країни також очікується на опади у вигляді снігу. Синоптики обіцяють до -5 до -7 градусів вдень. Вночі у центральних областях температура повітря опуститься до -9 градусів уночі.

На сході України 21 грудня разом із снігом прийдуть морози. Температура повітря вдень – до -7 градусів, вночі – до 11 градусів нижче 0.

Найтепліше у вівторок буде у південних областях країни. Упродовж дня буде сніжна погода. При цьому температура повітря становитиме від -2 до -4 градусів (вдень) та від -3 до -5 (вночі).

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що курортне єгипетське місто Олександрія засипало снігом. Температура повітря різко впала і у місті вперше за десятиліття випав сніг. Через негоду у місті закрито навчальні заклади, а також кілька портів. За даними ЗМІ, такі погодні умови пов'язані із зміною клімату.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що на центральні та південні провінції Філіппін обрушився супертайфун "Раї". Стихія, що розбушувалася, продовжує забирати життя громадян. В даний час кількість жертв вже перевищує 200. Крім того, багато громадян вважаються зниклими безвісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини