Головна Новини Суспільство події Слуга народу кувалдою трощив шлагбаум в Одесі - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Слуга народу кувалдою трощив шлагбаум в Одесі - ВІДЕО

Депутат Олексій Дмитрук спробував знести огорожу біля одеського пляжу Ланжерон

9 липня 2020, 10:48 comments3637
Поділіться публікацією:

Народний депутат Артем Дмитрук зі "Слуги народу" спробував знести шлагбаум біля одного з одеських пляжів. Він трощив його самостійно за допомогою кувалди, не отримавши на демонтаж жодного дозволу, — пише в Facebook радник мера Одеси Сергій Дубенко, який опублікував відео інциденту.

Слуга народу кувалдою трощив шлагбаум в Одесі - ВІДЕО

Фото: Думская

Шлагбаум, який потрапив на відео, розташований недалеко від пляжу Ланжерон. Він не дозволяє машинам під'їжджати максимально близько до пляжу і паркуватися там безкоштовно. І саме напередодні його знесли та розбили. Виявилося, що безпосередньо участь в демонтажі брав народний депутат зі "Слуги народу" Артем Дмитрук. Він сам узяв до рук кувалду і почав ламати шлагбаум. Цей момент і потрапив на відео.

Як запевняє Дубенко, жодних дозволів на демонтаж нардеп з його однодумцями не мали.

"Учасники перфомансу навіть не приховували своїх облич і, очевидно, їх не лякали перспективи кримінального покарання за хуліганство, псування чужого майна і самоуправство", — пише Дубенко.

Також трохи раніше огорожу на під'їзді до пляжу знесли поблизу 13 станції Великого Фонтану.

"Навряд чи цей захід можна назвати законним. Зате він дуже ефектний і сподобається охочим безкоштовно припаркувати машину прямо біля пляжу", — додав Дубенко.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що депутат зі "Слуги народу" Ірина Верещук публічно звинуватила п'ятого президента Петра Порошенка у люб'язностях з російським президентом Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини