Головна Новини Суспільство події "Слуга народу" Кріворучкіна з'явилася в Раду з елітними годинниками Hublot - їх ціна вражає
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" Кріворучкіна з'явилася в Раду з елітними годинниками Hublot - їх ціна вражає

У той час як мінімальна зарплата українців складає 5 тисяч гривень, нардеп дозволила собі річ екстракласу за 153 мінімальні зарплати

2 грудня 2020, 22:48
Поділіться публікацією:

На руці народної обраниці від фракції від "Слуги народу" Олени Криворучкіної журналістами був помічений елітний аксесуар. Політик сьогодні на засідання парламенту з'явилася з годинником класу люкс від швейцарського годинного бренду Hublot. Їх вартість експерти оцінили приблизно в 27 тис. Доларів США.

"Слуга народу" Кріворучкіна з'явилася в Раду з елітними годинниками Hublot - їх ціна вражає

До речі, Криворучкіна, по всій видимості, любителька дорогих аксесуарів. Раніше на ній був годинник марки BVLGARI, які оцінюються в 24 900 євро.

Також відомо, що за минулий рік нардеп в декларації вказала, що від апарату Верховної Ради вона отримала 174 211 гривень. Зарплата в університеті імені Вадима Гетьма, де вона викладає на кафедрі бізнес-економіки та підприємництва, становить 128 548 гривень. Також Кріворучкіна отримала страхову виплату 747 гривень і оплату за навчання від "Слуги народу" 22 299 гривень.
З нерухомого майна у неї є квартира в Запоріжжі, 8-річний автомобіль Renault Logan. З заощаджень політик зазначила готівкою 92 700 доларів, 54 300 євро, 75 тис. гривен. До речі, також в декларації вказані і годинник фірми BVLGARI. Вона їх оцінила в 11 тисяч 200 гривень, годинник від Hublot, по всій видимості, був придбаний нещодавно, тому що в торішній декларації їх немає.
Раніше "Коментарі" писали про те, що Олег Семінський листувався  з якоїсь Катериною Демченко, називаючи її "котиком" і обговорюючи "вчорашнє", а також стрижку і нову краватку нардепа. Дама не є законною дружиною Семінського, оскільки в декларації нардепа в графі "дружина" вказані інші дані.
Крім того, за "вивченням" контенту для дорослих відзначився 62-річний Анатолій Драбівський від "Слуги народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини