Головна Новини Суспільство події Словенія посилила правила в'їзду для українців: що змінилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Словенія посилила правила в'їзду для українців: що змінилося

Словенія оновила список країн "червоної" зони через коронавірусну епідемію

21 серпня 2020, 11:29 comments2030
Поділіться публікацією:

Словенія внесла Україну в "червону" через коронавірусну пандемію. Тому правила в'їзду українців до цієї країни посилили, про що свідчить інформація на сайті словенського уряду.

Словенія посилила правила в'їзду для українців: що змінилося

Так, з 21 серпня ті, хто постійно або тимчасово проживають в Україні, при в'їзді в Словенію зобов'язуються проходити 14-денний карантин. Крім нашої країни в список "червоних" потрапили ще 74. Зокрема, ізоляція вимагається від громадян Хорватії, Росії, Молдови, Ізраїлю, Іспанії та інших.

Тоді як 19 країн Словенія визначила  епідеміологічно безпечними. Сюди, наприклад, віднесені Латвія, Грузія, Німеччина, Литва, Італія, Словаччина та інші.

Нагадаємо, в Єгипті вирішили змінити правила в'їзду у зв'язку з тим, що в деяких країнах збільшилася кількість інфікованих коронавірусом. Відтепер в аеропорту будуть вимагати після прибуття свіжий негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19.

Раніше повідомлялося, що з'явився оновлений список країн зеленої та червоної зон. Так, в МОЗ повідомили, які країни "позеленіли", а які — все ще знаходяться в "червоній" зоні через коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини