Рубрики
МЕНЮ
Данило Матюха
Після весняного локдауну 14% закладів громадського харчування так і не відчинилися. Про це повідомляє Опендатабот.
Український ресторан - фото з відкритих джерел
Також у статистиці йдеться, що грошовий обіг у сфері громадського харчування після зняття карантинних обмежень зріс лише на 2%.
"На травневі свята обмеження були зняті, проте за цей період ресторанній сфері відновитися не вдалося. Відкрилося +2% закладів. Обіг збільшився лише на 2% проти показників локдауну. Навіть очікуваний святковий бум на "травневих" не виправив ситуації: галузь втратила 12% від обігів до початку локдауну", — йдеться у повідомленні.
Загалом за рік карантину ресторанний бізнес втратив майже 40% від закладів, які працювали.
Нагадаємо, що в Україні починає підйом гральний бізнес. Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Україні нарешті запрацювало перше легальне наземне казино. Як воно виглядає і де знаходиться, можна дізнатися в нашому матеріалі.
Новини