Головна Новини Суспільство події Скільки відпочиватимуть українці в березні - перелік робочих та вихідних днів
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки відпочиватимуть українці в березні - перелік робочих та вихідних днів

В березні з'явиться один додатковий вихідний

24 лютого 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

Скоро початок весни — саме час планувати події на наступний місяць. Сайт "Коментарі" рекомендує ознайомитися з переліком вихідних та робочих днів у березні.

Скільки відпочиватимуть українці в березні - перелік робочих та вихідних днів

Вихідні в березні - скільки відпочиватимуть українці. Фото: 24 канал

В наступному місяці українці зустрічатимуть одразу декілька святкових дат. Проте додатковий вихідний подарує тільки одне свято — Міжнародний жіночий день.

Відтак у березні буде 22 робочих та 9 вихідних днів, серед яких чотири суботи та чотири тижні.

Оскільки восьме березня припадає на понеділок, то українці отримають подовжені вихідні — з 6 по 8 березня. В цей період можна запланувати невеличку поїздку або триденний відпочинок.

Українці відпочиватимуть 6, 7, 8, 13, 14, 20, 21, 27 та 28 березня.

Скільки відпочиватимуть українці в березні - перелік робочих та вихідних днів - фото 2

Нагадаємо, що народні депутати України неодноразово хотіли скасувати жіноче свято та зробити 8 березня звичайним робочим днем. Проте поки всі ці пропозиції залишилися на рівні законопроєктів.

Раніше повідомлялося, що сьогодні в Україні починається вакцинація препаратом AstraZeneca, що прибув 23 лютого. У суспільстві досить скептичні настрої як щодо цієї вакцини, так і щодо вакцинації взагалі. При цьому головний санітарний лікар Віктор Ляшко не вважає інформаційну кампанію на підтримку вакцинації від COVID-19 — провальною. "Коментарі" вирішили запитати в експертів, чи згодні вони з такою думкою? Як вони оцінюють дії української влади в рамках "вакцинного кейса"? Чому в нашій країні склалося таке становище? Відповіді на ці та інші запитання знаходьте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що сімейна пара з американського штату Аризона в одному з комісійних магазинів взяла для своєї дочки м'яку іграшку у вигляді ляльки. Але перед тим, як віддати її дівчинці, вони вирішили її випрати. Там вони знайшли небезпечні таблетки. Що було далі, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини