Головна Новини Суспільство події Скільки отримують фахівці з PR в Укрнафті та чому це під грифом «таємно»
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки отримують фахівці з PR в Укрнафті та чому це під грифом «таємно»

В Укрнафті, посилаючись на чинне законодавство, відмовилися назвати зарплати, які отримують фахівці прес-служби

21 лютого 2024, 15:38
Поділіться публікацією:

Після оприлюднення в мережі інформації щодо заробітних плат консультантів та спеціалістів прес-служби ПАТ "Укрнафта" портал "Коментарі" звернувся з офіційними запитом в компанію, проте отримав лист-відповідь фактично з відмовою розкрити дані про заробітки своїх фахівців.

Скільки отримують фахівці з PR в Укрнафті та чому це під грифом «таємно»

Укрнафта. Фото: з відкритих джерел

Для того, щоб спростувати чи підтвердити інформацію, яка раніше з’явилася в мережі "Коментарі" поцікавилися, які зарплати отримують: Ільїн Артем Володимирович, Кушнір Оксана Ігорівна. Мельникова Наталія Василівна, Болотнєва Оксана Ігорівна, Кущ Олексій Валерійович, Таран Катерина Михайлівна, Бистрицька Ольга Валеріївна, Макеєва Катерина Сергіївна, Арістова Марія Дмитрівна, Савченко Юлія Анатоліївна.

"Звертаємо Вашу увагу, що ПАТ "Укрнафта" с господарським товариством, в статутному капіталі якого відсутня державна частка, що перевищує 50% акцій, Товариство не використовує кошти державного чи місцевого бюджетів на виплату заробітних плат своїм посадовим особам, а, отже, не є суб'єктом інформаційних відносин, що зобов'язаний розкривати конфіденційну інформацію та персональні дані стосовно заробітних плат (доплат, премій, надбавок) працівників Товариства, в порядку визначеному Законом України ‹Про доступ до публічної інформації", — йдеться у відповіді Укрнафти.

Таким чином, додали в ПАТ "Укрнафта", у Товариства є всі законні підстави не розкривати інформацію щодо заробітних плат працівників, враховуючи її конфіденційний характер, що належним чином охороняється Товариством, а порядок доступу до неї визначається окремим внутрішнім положенням ПАТ "Укрнафта" та потребує згоди працівника на її розкриття та поширення Товариством в порядку, визначеному Законом України "Про захист персональних даних".

В той же час публікуємо посилання на пост політичного коментатора і блогера Михайла Шнайдера в Facebook, де він представив свою інформацію, скільки і за що отримують люди, які офіційно працюють в Укрнафті у сфері PR. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — захмарні зарплати, схеми і гучні скандали: як Укрнафта витримала рік після націоналізації.

Скільки отримують фахівці з PR в Укрнафті та чому це під грифом «таємно» - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини