Головна Новини Суспільство події Скільки грошей треба американцям для комфорту, - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки грошей треба американцям для комфорту, - дослідження

Щоб почуватися «фінансово комфортно» 75% американців кажуть, що їм потрібно $100 000

12 квітня 2023, 19:01
Поділіться публікацією:

Згідно з опитуванням CNBC Your Money Financial Confidence Survey, проведеним у партнерстві з Momentive, щоб американці відчували себе "фінансово комфортно", кожен п’ятий каже, що йому потрібен 1 мільйон доларів, пишуть "Коментарі".

Скільки грошей треба американцям для комфорту, - дослідження

Кожен п’ятий житель США для комфорту хоче мати мільйон

Опис "фінансово комфортний" є суб’єктивним і означатиме різні речі для різних людей. Деякі можуть думати про поточні рахунки або борг, який вони хочуть погасити, тоді як інші можуть бути зосереджені на довгострокових витратах або цілях виходу на пенсію.

Згідно з результатами нового опитування CNBC, 70% американців відчувають фінансовий стрес. Майже 75% респондентів кажуть, що їм потрібно $100 000 доларів або більше, щоб почуватися фінансово комфортно, а 20% обирають 1 мільйон доларів. Ця більшість є стабільною для всіх рівнів доходу, хоча респонденти з шестизначним доходом частіше кажуть, що їм потрібно 100 000 доларів або більше.

А для комфорту американцям, згідно з дослідженням, потрібно:

$10 000 — 8%

$25 000 — 14%

$100 000: 36%

$500 000: 18%

$1 мільйон — 20%

Немає відповіді: 4%

Більшість респондентів кажуть, що їм потрібно 100 000 доларів США або більше, щоб відчувати себе фінансово комфортно, це має сенс, враховуючи, що середній баланс особистого боргу, включаючи іпотеку та студентські кредити, у 2022 році становив 101 915 доларів США за останніми даними кредитного бюро Experian.

При тому, 58% американців живуть від зарплати до зарплати. Дедалі частіше з’являються ознаки того, що американцям важко встигати за додатковими витратами.

Фінансова вразливість також відчувається на різних рівнях доходу: більшість американців, які заробляють менш як $100 000 доларів США, кажуть, що живуть від зарплати до зарплати, тоді як 32% американців, які заробляють понад шестизначну цифру, стверджують те саме.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — куди краще вкладати гроші під час війни: думки експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини