Головна Новини Суспільство події Скандинавський циклон "підкине" дощі: погода в Україні на 27 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандинавський циклон "підкине" дощі: погода в Україні на 27 травня

Українцям розповіли, яка погода буде 27 травня та яким регіонам варто підготуватися до опадів

27 травня 2022, 06:10
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 27 травня, погода в Україні буде теплою, але деякі регіони покриють дощі з грозами. Про це свідчать дані Українського гідрометеорологічного центру.

Скандинавський циклон "підкине" дощі: погода в Україні на 27 травня

Прогноз погоди на 27 травня (фото з відкритих джерел)

Відомо, що в середньому температура повітря в Україні буде в діапазоні +19...+27 градусів. На всій території країни очікуються сильні пориви вітру. Найтепліше буде в західних регіонах, тим температура повітря прогріється до +26...+27 градусів. Але в Івано-Франківській, Львівській, Рівненській та Волинській областях прогнозуються дощі із грозами.

Також парасольки варто підготувати мешканцям Житомирської, Київської, Чернігівської та Сумської областей. Стовпчики термометра піднімуться до +19...+22 градусів.

Суха погода буде у центральних, східних та південних регіонах. Повітря там прогріється в середньому до +21...+27 градусів.

У столиці України, 27 травня, очікується дощ із грозами. Денна температура повітря становитиме +20...+22 градуси.

Також своїм прогнозом на Facebook — сторінці поділилася український синоптик Наталія Діденко. За її словами, дощі на територію нашої країни принесе Скандинавський циклон, який крутитиме фронтами.

Діденко зазначила, що вдень 27 травня опади випадуть на Волині, Карпатах, а також у Рівненській та Луганській областях. Вдень на більшій території України буде суха пауза, а ввечері невеликі дощі можуть пройти в західних та північних регіонах. Температура повітря складе +20...+25 градусів, а вітер буде поривчастим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кліматичні зміни вплинуть на погоду в Україні. З кожним роком дощів буде більше, а загальна температура повітря — зросте.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини