Головна Новини Суспільство події Скандал в «Борисполі»: батько нового керівника аеропорту працював в «ДНР» — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал в «Борисполі»: батько нового керівника аеропорту працював в «ДНР» — ЗМІ

Вже після приходу окупантів батько Андрія Дубревського займав посаду в т.зв. "Донецькому національному університеті"

6 липня 2021, 13:42
Поділіться публікацією:

Аеропорт "Бориспіль" чекають нові призначення  пост гендиректора займе Андрій Дубревський. Як повідомляє "Апостроф", батько чиновника, Юрій Дубревський, залишився після російської окупації в Донецьку і трудився на благо так званої "ДНР".

Скандал в «Борисполі»: батько нового керівника аеропорту працював в «ДНР» — ЗМІ

Аеропорт "Бориспіль" очолить Олексій Дубревський. Фото із відкритих джерел

"Батько Дубревського працював в інституті фізичного виховання в окупованому Донецьку. Заклад зараз під контролем так званої "ДНР". Після того, як РФ окупувала схід, він ще працював ректором", — цитує видання політичного експерта Валерія Клочка.

Інформацію підтвердив і журналіст Богдан Буткевич, про що пише "Цензор.Нет". За його словами, зараз Юрій Дубревський є завідувачем кафедри циклічних видів спорту так званого "Донецького національного університету". Буткевич підкреслює, що винятково "так званого", адже реальний ДонНУ імені Стуса після окупації переїхав до Вінниці.

"Вдумайтеся. Скоро найбільший аеропорт країни, суперхлібне місце, стратегічне з точки зору нацбезпеки підприємство, на території якого є і військова інфраструктура ППО, яка прикриває столицю, може бути віддане людині, чий найближчий родич проживає в ОРДЛО. Не просто проживає — чудово вмонтований у структури окупантів і прекрасно себе в них почуває", — підкреслив Богдан Буткевич.

Також "Апостроф", посилаючись на Валерія Клочка, повідомляє, що Олексій Дубревський може бути наближеним до бізнесмена Рінату Ахметову.

"У 2012-2014 він працював комерційним директором контрольованого соратником Януковича Борисом Колесніковим Донецького аеропорту. Рідна сестра дружини Дубревська Лебедєва — директор з капітального будівництва" Запоріжсталі ", яка пов’язана із Рінатом Ахметовим", — зазначив експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини