Головна Новини Суспільство події “Ситуація на Сході залишається складною”, - Богдан Бондар
commentss НОВИНИ Всі новини

“Ситуація на Сході залишається складною”, - Богдан Бондар

Заступник командувача Об’єднаних сил України Богдан Бондар розповів, що російська сторона вживає всіх засобів з дискредитації українських військовиків

4 листопада 2020, 15:40
Поділіться публікацією:

Сьогодні на брифінгу генерал-майор Богдан Бондар доповів про ситуацію на Сході. Про це повідомляє Військове телебачення України. За словами генерал-майора, попри замороження бойових дій, напруга не зникає. Чисельність військових і технічних сил достатньо велика та може нести пряму загрозу українській стороні. 

“Ситуація на Сході залишається складною”, - Богдан Бондар

Фото: РІА Новини

Росія періодично здійснює обстріли з легкої зброї. Військовики не нападають, але всіма силами намагаються дискредитувати та деморалізувати Збройні Сили України.

Зараз на боці противника 38 тисяч бойовиків, до 480 танків, близько 500 одиниць броньованих машин, 870 артилерійських систем, мінометів та інша військова техніка та озброєння.

Також заступника непокоять дванадцять батальйонних та артилерійських тактичних груп, які зосереджені на полігонах Ростовської області. Звичайно, групи можуть не застосовуватися, але це не виключає тієї шкоди, яку вони можуть завдати українській стороні.

Також вас може зацікавити, що думає Леонід Кравчук про ситуацію з Росією. За його словами, Україна — лише маленький крок до цілей Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини