Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, якою буде весна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, якою буде весна в Україні

Ця зима, за словами метеорологів, була аномально теплою

28 лютого 2023, 22:20 comments1291
Поділіться публікацією:

Завтра  в  нашій країні розпочинається календарна весна. Цьогорічна зима, як кажуть метеорологи, була аномально теплою, що не є характерним  для наших широт. Аналогічно фахівці прогнозують і  аномальну весну в Україні.

Синоптики розповіли, якою буде весна в Україні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Як прогнозує народний  синоптик Станіслав Щедрін, весна в  українські регіони  прийде рано, вже в березні почнеться потепління.

Як він стверджує, стовпчик термометра показуватиме + 9+11 градусів  тепла. Опадів буде мало, але стане більше  сонячних днів.

"Така погода в Україні протримається і другу декаду місяця. В кінці березня побільшає хмар, але ще дужче потепліє. На заході та півдні можуть бути періоди, коли температура сягатиме +14....+18 градусів", — написав народний синоптик свій прогноз в соціальних мережах.

Також експерт прогнозує, що в квітні в українські регіони  прийде холод. Так, в Карпатах може випасти сніг, а в інших українських регіонах будуть йти  квітневі зливи та грози.

Але друга декада місяця  буде теплою, прийде майже  літня погода з температурою + 20 градусів тепла.

Прогнозисти з Укргідрометцентру  називають цьогорічну весну аномальною.

"Середня за сезон температура повітря може бути вищою за норму на 1-2⁰С. Такі ж аномалії очікуються і для середньої за місяць температури повітря", — оприлюднили вони свій прогноз в соціальних мережах.

На погодному ресурсі Meteopost показано потепління вже на цьому та  на наступному тижні. Максимально в ці дні стовпчик термометра показуватиме  +4+5 градусів тепла. Опади не передбачаються,  на зміну їм прийдуть сонячні  дні.

На Sinoptik.ua прогнозуються  плюсові температури та дощ. За  інформацією цього погодного  ресурсу, 8 березня вдень можлива  температура до + 11 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, яка погода буде у березніЗа оприлюдненим прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, перший  місяць весни–березень в  українських регіонах  має бути дуже теплим, зокрема, в східних регіонах бракуватиме дощів.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини