Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, якими будуть перші дні липня в Україні: які області накриє спека, а які – зливи
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, якими будуть перші дні липня в Україні: які області накриє спека, а які – зливи

Прогноз погоди в Україні на перші дні липня

30 червня 2022, 19:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У найближчі кілька днів у деяких областях України зміниться погода. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Синоптики розповіли, якими будуть перші дні липня в Україні: які області накриє спека, а які – зливи

Погода в Україні

За прогнозами синоптиків, 1 липня на території всієї України упродовж дня буде сонячна погода, без опадів. Вдень у північних, центральних областях країни температура повітря підніметься до +30 градусів. Вночі буде від 15 до 17 градусів. На півдні України вдень очікується до +31, а вночі — до +17. У східних областях удень температура підніметься до +29 градусів. Уночі синоптики прогнозують до +14. На заході також погода буде спекотною. Вдень очікується до +35 градусів, а вночі – від +18 до +21.

У суботу, 2 липня, частину країни накриють грозові зливи. Наголошується, що дощова погода накриє всю західну частину країни. Водночас впаде температура повітря. Вдень очікується максимум до +31 градуса, а вночі від +17 до +21. В решті областей погода буде хмарною, без опадів. У північній, центральній та південній областях країни вдень температура повітря очікується до +31 градуса, а вночі — до +16. На сході стовпчики термометрів покажуть до +27 градусів вдень та до +13 вночі.

3 липня дощі знову пройдуть у західній частині України. На решті території країни очікується суха та спекотна погода. У північних областях удень очікується до +29 градусів, на ніч — до +15. У центральних та південних областях температура повітря вдень підніметься до +31 градуса, а вночі впаде до +16. На заході очікується до +31 градуса вдень та від +18 до +21 градуса вночі. У східних областях вдень до +27 градусів, уночі — до +13 градусів.

Також на сайті Укргідрометцентру зазначається, що 1-3 липня в Україні, окрім Київської, Чернігівської, Черкаської, Кіровоградської, Полтавської, Харківської областей та Криму, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Лукашенко порадив Росії бути готовою до використання ядерної зброї (ВІДЕО). Лукашенко заявив, що на території Білорусі немає складів із ядерними боєприпасами.

Читайте також про те, що поки бомбардував Сирію, доньку з'їли собаки в Росії: моторошна історія льотчика-зрадника з Криму. Після ударів по Кременчуку українська письменниця вирішила нагадати історію, що сталася у російському Забайкаллі.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що у Британії зняли інтригу, розповівши, коли відбудуться переговори України та Росії. Лондон, як і раніше, проти "хибного світу" з Росією.

Також "Коментарі" повідомляли, що НАТО новою Стратегічною концепцією передав "привіт" Путіну – Росія головна загроза безпеці. НАТО офіційно визнало Росію загрозою для себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини