Синоптики розповіли, коли в Україні знову похолодає

Похолодає в Україні буквально на кілька днів

На вихідних в Україну прийшло довгоочікуване тепло. У багатьох містах країни вже почав танути сніг і відступили морози. Однак синоптики прогнозують, що незабаром в Україні знову похолодає. Про це і про погоду на найближчі дні, на своїй сторінці в Facebook розповіла метеоролог Наталія Діденко.

Так, за прогнозами синоптика, завтра, 23 лютого, морози знову дадуть про себе знати. Такі області як: Сумська, Чернігівська, Полтавська, Дніпропетровська, зіткнуться знову з мінусовою температурою. Таким чином, днем в цих областях очікується від 5 до 12 градусів нижче 0. А вночі стовпчик термометра впаде до -15 градусів.

У центральних і північних областях очікується 0 градусів вдень. А на заході та півдні - все її залишиться також тепло. Вдень температура повітря буде до 9. На Закарпатті - до 12 градусів.

"До взуття зараз особлива увага, бо вранці та ввечері випробовує на стійкість ожеледиця, вдень підстерігає каша, калюжі та бруд по кісточки", - пише синоптик на своїй сторінці.

Також Наталія Діденко зазначила, що завтра в більшості областей очікується мокрий сніг і туман. Крім того, в східних областях, а також на північному сході та в центрі України очікується сильний вітер.

За даними Укргідрометцентру, з 25 лютого почнеться значне потепління. Мінусова температура вдень буде тільки в східних областях. Стовпчик термометра опуститься до -1 градуса. В іншій частині країни очікується сонячна погода і плюсова температура.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що думають українці про новий закон про обслуговування споживачів українською мовою. Також сайт інформував про те, чого остерігатися українцям при працевлаштуванні.