Головна Новини Суспільство події Синоптики попереджають, що в трьох регіонах України сильно зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики попереджають, що в трьох регіонах України сильно зіпсується погода

20 січня у Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській областях значний дощ та мокрий сніг

19 січня 2023, 17:33
Поділіться публікацією:

У трьох українських регіонах 20 січня  буде йти сильний дощ, мокрий сніг. Мова йде про Закарпатську, Львівську та Івано-Франківську області. Синоптики попереджають автомобілістів про проблеми на дорогах. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають, що в трьох регіонах України сильно зіпсується погода

Погода в Україні на 20 січня (фото з відкритих джерел)

Синоптики повідомляють, що на Заході буде хмарно, а вночі буде йти невеликий, вдень помірний дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Значні опади очікуються у Карпатському регіоні. Температура повітря вночі та вдень від +4° тепла до -1° морозу, на Закарпатті + 1 +6° тепла.

На решті території України хмарно з проясненнями та без опадів.

У Житомирській та Вінницькій областях вдень буде йти невеликий дощ, температура вночі +1  +6° тепла, вдень + 5 +10° тепла. На півдні буде +10 +15° тепла.

На сході вночі близько 0°, вдень +2 +7° тепла.

"20 січня у Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській областях значний дощ та мокрий сніг. І рівень небезпечності", — йдеться у повідомленні.

Окрім цього, у південно-східний, у західних областях буде північний вітер, 7-12 м/с, в Україні, крім західних та більшості північних областей, місцями пориви 15-20 м/с.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україну йде європейська зима. Цього року на традиційні хрещенські морози чекати не доводиться. Про це у Facebook розповіла відомий український синоптик Наталія Діденко. Навпаки, за її прогнозом, в Україну йде нове потепління, пік якого припаде саме на Водохреща. Проте, за прогнозом Наталії Діденко, надовго потепління не затримається. Орієнтовно з 23-24 січня в Україні очікується наступне похолодання. Щодо температури, то синоптик прогнозує від 1 морозу до 3 тепла, на північному сході до 3 морозу, у західних областях 3-8 градусів тепла. Також Наталія Діденко попередила водіїв та пішоходів про небезпеку ожеледиці.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини