Головна Новини Суспільство події Синоптик здивував прогнозом до кінця року: листопад та грудень поміняються місцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптик здивував прогнозом до кінця року: листопад та грудень поміняються місцями

За прогнозом народного синоптика Володимира Деркача, листопад цього року буде дощовим, а грудень – із плюсовими температурами

1 листопада 2021, 11:47 comments5475
Поділіться публікацією:

Листопад, що вступив у свої права, кардинально змінить уявлення багатьох про те, що осінь-2021 тепла і без опадів. Останній місяць осені почнеться з того, що підуть затяжні дощі, а наприкінці листопада можливий сніг. Як повідомляє видання "Коментарі", таким прогнозом до кінця року поділився народний синоптик Володимир Деркач, пише "Полісся".

Синоптик здивував прогнозом до кінця року: листопад та грудень поміняються місцями

Осінь. Фото: УНІАН

Синоптик зазначає, що дощова погода триватиме практично весь перший тиждень листопада. Дощі супроводжуватимуться суттєвим зниженням температури повітря. Трохи потеплішає лише наприкінці листопада. У середині листопада буде лише кілька теплих днів. В решту ж часу буде прохолодна погода. А наприкінці місяця взагалі варто очікувати мокрий сніг, який, втім, швидко розтане. Вночі температура повітря взагалі опуститься нижче нуля на стовпчику термометра.

Що ж до старту зими, то грудень, що вже стає нормою останні роки, буде не схожий на перший місяць зими з тріскучими морозами та завірюхами. Прохолодно буде лише перші десять днів грудня, а згодом прийде потепління. У більшість днів грудня спостерігатиметься температура зі знаком плюс або трохи нижче за нуль. Цікаво, що потепління очікується у другій половині грудня.

Володимир Деркач прогнозує, що зима у грудні по-справжньому нагадає про себе лише 19 грудня. Саме у цей день спостерігатиметься короткочасне зниження температури.

Читайте також на порталі "Коментарі" — синоптик Тетяна Негойдалова засмутила своїм прогнозом комунальні служби України, розповівши, що цього року зима буде сніжною. Тож роботи комунальникам буде чимало.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини